Dansk (Danish) IBCLC Logo

IBLCE kan med fornøjelse præsentere et logo for netop IBCLC’er! Logoet repræsenterer den vigtige rolle, som IBCLC’er spiller i forhold til ammende familier som repræsenteret af de tre mennesker i logoet såvel som IBCLC’ers globale rækkevidde. Dette logo kan bruges på dine visitkort, dit websted eller øvrige kampagnematerialer.

Påbud og forbud vedr. brug af logoet:

  1. BRUG dette til at gøre opmærksom på, at du har fået tildelt IBCLC-certificering ved at slå det op på dit websted, dine visitkort og øvrige kampagnematerialer.
  2. Foretag ikke ændringer i filerne, og brug kun logoerne som leveret af IBLCE.
  3. GENNEMGÅ denne style guide for at få oplysninger om de farver, der bruges i logoet, og få oplysninger om øvrige specifikationer.
  4. Brug ikke dette logo, hvis du ikke er blevet recertificeret med IBCLC-certificering. Dette logo er KUN til brug af aktuelt certificerede IBCLC’er.
  5. GENNEMGÅ IBLCE’s Politik vedr. brug af IBCLC’s varemærke, eftersom den indeholder yderligere oplysninger omkring brug af logoet. RAPPORTER evt. misbrug af logoet til IBLCE, hvis du iagttager nogen, der ikke er berettiget til at bruge IBCLC’s logo.

Du kan få adgang til logoet ved at indtaste den kode, som du har fået tilsendt af IBLCE via e-mail, i feltet nedenfor. Hvis du ikke kan finde koden, bedes du kontakte dit regionale IBLCE-team. Download og gem filerne til personlig brug.

Klik her for at downloade style guiden til IBCLC’s logo