Het gebruik van de online systemen van de IBLCE (Dutch)

IBLCE’s Online Systems (Dutch)

Het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE is een beveiligd gegevensbestand op het internet, waarvan Clarus/Brightlink de provider is.

Het IBLCE online accreditatie managementsysteem kan worden gebruikt om:

  • uw identificatienummer, certificeringsstatus en vervaldatum van uw IBCLC-certificering te zoeken
  • u aan te melden voor deelname aan het IBCLC-examen en uw examenresultaten te bekijken
  • u aan te melden voor hercertificering door middel van CERP-studiepunten

De inlogpagina van het accreditatie managementsysteem van de IBLCE kunt u hier vinden. U kunt ook klikken op de link “Login” (Inloggen), linksboven op de website van de IBLCE.

Voor de beste ervaring raden we aan Google Chrome op een computer te gebruiken, en niet op een mobiel apparaat.

Het accreditatie managementsysteem van de IBLCE is momenteel beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans. We willen het in de toekomst in alle IBLCE-talen beschikbaar stellen.

Toegang tot uw account

Als u een IBCLC bent, het IBCLC-examen hebt afgelegd of u eerder hebt geregistreerd, dan heeft u al een account. Maak geen nieuw account aan.

De inlogpagina van het IBLCE accreditatie managementsysteem van de IBLCE kunt u hier vinden.

Hoe vind ik mijn gebruikersnaam?

Uw gebruikersnaam is uw primaire e-mailadres dat u in ons systeem heeft geregistreerd. Dit is het e-mailadres dat u heeft opgegeven toen u zich aanmeldde voor het IBCLC-examen en waarop u de IBLCE-berichten ontvangt.

Als u niet zeker weet welk e-mailadres u hebt gebruikt, of als u weet dat uw e-mailadres is gewijzigd sinds uw laatste aanmelding, neem dan contact op met de IBLCE-vestiging in uw regio.

Ik ben een IBCLC of heb het IBCLC-examen afgelegd, maar ik heb nooit ingelogd op mijn account. Hoe log ik in?

Als u uw account nog nooit eerder hebt bezocht, moet u, wanneer u voor de eerste keer probeert in te loggen, uw wachtwoord opnieuw instellen .

Ga naar het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE en klik op “Reset Password” (Wachtwoord opnieuw instellen).

Voer vervolgens uw primaire e-mailadres in en klik op “Reset Password” (Wachtwoord opnieuw instellen).

U zult nu een accountherstellink ontvangen om uw wachtwoord te wijzigen. Mogelijk moet u de link voor accountherstel in de e-mail kopiëren en in uw browser plakken.

De link brengt u naar een pagina waar u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen door het tweemaal in te voeren en vervolgens op “Change Password and Login” (Wachtwoord wijzigen en inloggen) te klikken.

Als u problemen hebt om toegang te krijgen tot uw account, neem dan contact op met de IBLCE-vestiging in uw regio.

Naar belangrijke informatie zoeken over uw accreditatie als IBCLC

Mijn accreditatie

Nadat u bent ingelogd in uw account, vindt u de basisinformatie over uw accreditatie als IBCLC op het tabblad “My Credentials” (Mijn accreditatie) van uw account. “My Credentials” (Mijn accreditatie) bevindt zich in het menu aan de linkerkant, zoals hier afgebeeld.

Zodra u het “My Credentials” (Mijn accreditatie) tabblad hebt geopend, vindt u de volgende informatie:

“Credential”“Credential #”“Effective Date”“Expiration Date”“Status”“Valid”“Action”
AccreditatieAccreditatie­nummerIngangsdatumVervaldatumStatusGeldigActie
IBCLCDit is uw IBCLC-nummer (voorheen
L-nummer)
De datum waarop u voor het eerst gecertificeerd werd*    Wanneer uw IBCLC-accreditatie zal vervallenAls u momenteel gecertificeerd bent, staat hier “Certified” (Gecert­ificeerd)Als u momenteel gecertificeerd bent, staat hier een groen vinkje 

* Voor IBCLC’s die vóór 2009 gecertificeerd zijn, zal de ingangsdatum hier 2009 zijn. Uw ingangsdatum wordt echter elders in ons systeem en bij certificeringsverificaties correct weergegeven. Raadpleeg bij eventuele vragen de IBLCE-vestiging in uw regio.

De resultaten van uw IBCLC-examen bekijken

Hoe kan ik de resultaten van mijn IBCLC-examen zien?

Nadat u bent ingelogd in uw account, gaat u naar “Exam Results” (Examenresultaten).

Op de pagina “Exam Results” (Examenresultaten) vindt u uw resultaten. Er is te lezen:

  • “Result: Pass” (Resultaat: Geslaagd)
  • of “Result: Fail” (Resultaat: Niet geslaagd)

Als u geslaagd bent, kunt u de informatie over uw IBCLC-accreditatie ook bekijken op de pagina “My Credentials” (Mijn accreditatie). Lees hier meer.

Hoe kan ik mijn scorerapport bekijken?

Nadat u bent ingelogd in uw account, gaat u naar “Score Reports” (Scorerapporten).

Op de pagina “Score Reports” (Scorerapporten) kunt u klikken op “September 2020 Examination” (Examen van september 2020) om uw volledige scorerapport te bekijken.

Om u te helpen bij het bekijken van uw scorerapport in het Engels, kunt u hier een blanco voorbeeld van een scorerapport in uw taal vinden:

Als u geslaagd bent, kunt u ook de informatie over uw IBCLC-accreditatie bekijken op de pagina “My Credentials” (Mijn accreditatie). Lees hier meer.