Hogyan kell használni az IBLCE online rendszereit (Hungarian)

IBLCE’s Online Systems (Hungarian)

Az IBLCE online képesítéskezelő rendszere a Clarus/Brightlink által biztosított, biztonságos, webalapú, adatbázis.

Az IBLCE online képesítéskezelő rendszere a következőkre használható:

  • Azonosítószámának, minősítése státuszának és az IBCLC minősítés lejárati dátumának megkeresésére
  • Az IBCLC vizsgára való jelentkezésre, és vizsgaeredményeinek megtekintésére
  • CERP pontokkal (Continuing Education Recognition Points — továbbképzési pontok) való újraminősítésre jelentkezés céljára

Az IBLCE képesítéskezelő rendszerének bejelentkezési oldala itt található. Rákattinthat az IBLCE honlapjának bal felső sarkában található „Login” (Bejelentkezés) hivatkozásra is.

A legjobb felhasználói élmény érdekében javasoljuk, hogy a Google Chrome-ot mobileszköz helyett számítógépen használja.

Az IBLCE képesítéskezelő rendszere jelenleg angol, német és spanyol nyelven érhető el. A jövőben minden IBLCE nyelven elérhetővé szeretnénk tenni.

Hozzáférés a fiókhoz

Ha Ön IBCLC, letette az IBCLC vizsgát, vagy korábban regisztrált, akkor már rendelkezik fiókkal. Kérjük, ne hozzon létre új fiókot.

Az IBLCE képesítéskezelő rendszerének bejelentkezési oldala itt található.

Mi a felhasználónevem?

Az Ön felhasználóneve az elsődleges e-mail címe, amelyet a rendszerünkben regisztrált. Ez az e-mail-cím, amelyet akkor adott meg, amikor az IBCLC vizsgára jelentkezett, és amelyre az IBLCE tájékoztatóit megkapja.

Ha nem biztos benne, hogy milyen e-mail-címet használt, vagy ha tudja, hogy az e-mail-címe megváltozott az utolsó bejelentkezés óta, kérjük, forduljon az az IBLCE regionális irodájához.

IBCLC vagyok, vagy részt vettem az IBCLC vizsgán, de még soha nem jelentkeztem be a fiókomba. Hogyan tudok bejelentkezni?

Ha még soha nem lépett be a fiókjába, akkor az első bejelentkezéskor meg kell változtatnia jelszavát.

Lépjen be az IBLCE online képesítéskezelő rendszerébe, és kattintson a „Reset Password“(Jelszó megváltoztatása) lehetőségre.

Ezután adja meg elsődleges e-mail-címét, és kattintson a „Reset Password“(Jelszó megváltoztatása) gombra.

A jelszó módosításához egy fiók-helyreállítási hivatkozást fog kapni. Előfordulhat, hogy ezt a hivatkozást át kell másolnia a fiók-helyreállítási e-mailből, és be kell illesztenie a böngészőbe.

A hivatkozásra kattintva egy olyan oldalra jut, ahol meg lehet változtatni a jelszót, ehhez írja be kétszer, majd kattintson a „Change Password and Login” (Jelszó módosítása és bejelentkezés) lehetőségre.

Ha bármilyen problémája van a fiókja elérésével kapcsolatban, forduljon a lakóhelyéhez tartozó IBLCE irodához.

Az IBCLC minősítésével kapcsolatos fontos információk keresése a fiókjában

Minősítéseim

Miután bejelentkezett a fiókjába, megtalálja az IBCLC minősítésével kapcsolatos alapvető információkat a fiókja „My Credentials” (Minősítéseim) lapján. A „My Credentials” (Minősítéseim) lap a bal oldali menüben található, amint az ábrán is látható.

A My Credentials” (Minősítéseim) lapra lépve a következő információkat találja meg:

“Credential”“Credential #”“Effective Date”“Expiration Date”“Status”“Valid”“Action”
MinősítésMinősítés számaÉrvényesség kezdeteLejárat dátumaStátuszÉrvényességIntézkedés
IBCLCEz az Ön IBCLC-száma (korábbi nevén L-szám)A minősítés első alkalommal történő megszerzésének dátuma*    Az IBCLC minősítésének lejárataHa Ön jelenleg rendelkezik minősítéssel, az szerepel itt, hogy „Certified” (Minősítve)Ha Ön jelenleg rendelkezik minősítéssel, itt zöld pipa látható 

*A 2009 előtt minősítést szerzett IBCLC-k esetében az érvényesség kezdete itt 2009 lesz. Azonban az érvényesség kezdete helyesen szerepel a rendszer más részein és a minősítések megerősítésekor. Kérdéseivel forduljon az IBLCE regionális irodájához.

Az alkalmazás állapotának ellenőrzése

A jelentkezése státuszát úgy ellenőrizheti, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.  

Ha a jelentkezését nem igazoltuk vissza, a kezdőlapon további információkat tartalmazó értesítés jelenik meg. Kérjük, várja meg az IBLCE munkatársainak e-mail-jét. További információra vagy dokumentumokra lehet szükség. 

Ha a bejelentkezéskor nem jelenik meg értesítés, az oldalsáv „Apply for an Exam” (Jelentkezés a vizsgára) gombjára (itt jelenítheti meg) kattintva ellenőrizheti a jelentkezés státuszát.

Ha a jelentkezés státusza „pending results” (függőben lévő eredmények) vagy „confirmed” (megerősítve), akkor jelenleg nincs további teendő; Az IBLCE küld egy vizsgaengedély e-mailt, amikor be tudja ütemezni a vizsga kinevezését.

Az igazoláshoz úgy férhet hozzá, hogy bejelentkezik a fiókjába az IBLCE online képesítéskezelő rendszerén keresztül.

A bejelentkezést követően lépjen a „My Purchases” (Saját vásárlások) oldalra. Keresse meg azt a befizetést, amelynek visszaigazolását látni szeretné, majd kattintson a fizetés mellett található „View” (Megtekintés) gombra. Erről a képernyőről is nyomtathat másolatot.

Az IBCLC vizsga eredményeinek megtekintése

Hogyan nézhetem meg az IBCLC vizsgán elért eredményeimet?

Miután bejelentkezett a fiókjába, lépjen az „Exam Results” (Vizsgaeredmények) menüpontra.

Az „Exam Results” (Vizsgaeredmények) oldalon megtalálja az eredményeit. A következőket fogja tartalmazni:

  • „Result: Pass” (Eredmény: Megfelelt)
  • vagy „Result: Fail” (Eredmény: Nem felelt meg).

Ha megfelelt, akkor az IBCLC minősítésének adatai a „My Credentials” (Minősítéseim) oldalon is láthatók. Tudjon meg többet itt.

Hogyan tekinthetem meg a pontszám kimutatásomat?

Miután bejelentkezett a fiókjába, lépjen a „Score Reports” (Pontszám kimutatások) menüpontra.

A „Score Reports” (Pontszám kimutatások) oldalon kattintson a „September 2020 Examination” (2020. szeptemberi vizsga) elemre a teljes pontszám kimutatás megtekintéséhez.

A pontszám kimutatás angol nyelvű megtekintéséhez segítségképpen megadunk egy üres pontszám kimutatás mintát az Ön nyelvén itt:

Ha megfelelt, akkor az IBCLC minősítésének adatai a „My Credentials” (Minősítéseim) oldalon is láthatók. Tudjon meg többet itt.