Nederlands (Dutch) IBCLC Logo

De IBLCE is verheugd om een speciaal logo voor IBCLC’s aan te kondigen! Het logo geeft de belangrijke rol weer die IBCLC’s spelen bij gezinnen waar borstvoeding wordt gegeven. Er staan drie mensen op het logo en er wordt verwezen naar het wereldwijde bereik van de IBCLC’s. Je kunt het logo gebruiken op je visitekaartje, je website, en ander promotiemateriaal.

Spelregels voor gebruik van het logo:

  1. WEL – Gebruik het op je website, je visitekaartje en ander promotiemateriaal om te laten zien dat je de IBCLC-certificering hebt behaald.
  2. NIET – Breng geen veranderingen in de bestanden aan; gebruik de logo’s zoals je ze van de IBLCE hebt gekregen.
  3. WEL – Neem de stijlgids door voor informatie over de gebruikte kleuren en andere specificaties.
  4. NIET – Gebruik dit logo niet als je je niet als IBCLC hercertificeert en de certificering verliest. Dit logo is alleen voor gebruik voor IBCLC’s met een geldige certificering.
  5. WEL – Lees de Regeling voor het gebruik van het IBCLC-handelsmerk van de IBLCE, waar je nadere informatie over het gebruik van het logo vindt. OOK: Meld misbruik van het logo bij de IBLCE, als je weet dat iemand die geen IBCLC is het logo gebruikt.

Typ de code die je in een e-mail van de IBLCE hebt ontvangen in het veld hieronder om toegang te krijgen tot het logo. Als je de code niet kunt vinden, neem dan contact op met het regionale team van de IBLCE.  Download de bestanden en sla ze voor je persoonlijk gebruik op.

Klik hier om de stijlgids voor het IBCLC-logo te downloaden