Frissítés 2020. június 4-től: A COVID-19 járvány miatt a 2020. szeptemberi vizsgák jelentkezési határidejét MEGHOSSZABBÍTOTTUK. A VÉGSŐ határidő 2020. június 15., hétfő. 

Bár több e-mailt is küldtük azoknak az IBCLC-knek, aki vizsgáztatással kívánnak újraminősítést szerezni, a COVID-19 járvány miatt nem tudjuk postán elküldeni a szokásos értesítéseket, és amennyire módunkban állt, a vizsga jelentkezési határidejét kitoltuk. Ez lehetővé teszi, hogy azok az IBCLC-k, akiknek vizsgázással kell újraminősíttetniük magukat, ellenőrizni tudják, hogy helyes-e a megadott e-mail címük, hogy az értesítéseket megkaphassák. (Felhívjuk a figyelmét, hogy az Ön szakmai felelőssége, hogy érvényes elérhetőségi adatokat adjon meg). Ez lehetővé teszi továbbá, hogy az IBCLC vizsgára első alkalommal jelentkezők a jelentkezési lapjuk elküldése előtt teljesítsék a jogosultsági követelményeket. Ne feledje, hogy a 2020. szeptemberi vizsgára való jelentkezés VÉGSŐ határideje 2020. június 15, hétfő. További hosszabbítás nem lesz. 

További információk a vizsgára első alkalommal való jelentkezésről ezen az oldalon találhatók. 

Az újraminősítésre való jelentkezésről többet tudhat meg az alábbiakban. 

  • Az IBCLC-knek 10 évente kell vizsgával újraminősíttetni magukat. Azoknak, akiknek 2020-ban kell újraminősítést szerezniük, amennyiben vizsgával nem került sor az újraminősítésükre az elmúlt ötéves ciklusban, ezt most kell megtenniük. A 2020. szeptemberi vizsga jelentkezési határideje 2020. június 15., hétfő.  
  • Tekintse meg az az IBLCE tájékoztató webináriumát, hogy többet tudjon meg arról, miért kell még ebben az évben vizsgával újraminősíttetni magát annak ellenére, hogy a jövőben az eljárásban változások lesznek. 

Az IBLCE többi nyelvén való jelentkezéssel kapcsolatos további információk saját nyelve oldalán találhatók meg.  

Fontos megjegyzés a márciusi/áprilisi vizsgákra jóváhagyott jelöltek számára: nem kell újra jelentkezniük a szeptemberi vizsgára! Elfogadjuk az eredeti jelentkezését.  

← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz