OSNOVNO 4. julija 2020: Rok za prijavo na izpit septembra 2020 je zaradi covida-19 PODALJŠAN. ZADNJI rok je v ponedeljek, 15. 6. 2020.

Svetovalcem IBCLC, ki se morajo recertificirati z izpitom, smo že večkrat pisali po e-pošti, saj zaradi covida-19 obvestil ne moremo pošiljati po navadni pošti kot običajno in smo rok za prijavo na izpit zato podaljšali, kolikor je le mogoče. Tako bodo lahko svetovalci IBCLC, ki se morajo recertificirati z izpitom, preverili, ali je njihov e-poštni naslov v bazi pravilen in lahko prejemajo obvestila. (Vaša poklicna odgovornost je, da poskrbite za veljavne kontaktne informacije v bazi.) Tako bodo lahko tudi kandidati, ki izpit IBCLC opravljajo prvič, pred oddajo prijave izpolnili zahtevane pogoje za prijavo. Želimo vas opozoriti, da je v ponedeljek, 15. 6. 2020, ZADNJI rok za prijavo na izpit septembra 2020. Nadaljnjih podaljšanj ne bo. 

Več informacij o prijavi kandidatov za prvo opravljanje izpita najdete na tej strani

Več informacij o prijavi na recertifikacijo najdete v nadaljevanju. 

  • Svetovalci IBCLC se morajo vsakih 10 let recertificirati z izpitom. Če se morate recertificirati v letu 2020 in se v zadnjem petletnem ciklu niste recertificirali z izpitom, se morate zdaj. Rok za prijavo na izpit septembra 2020 je v ponedeljek, 15. 6. 2020.  
  • Po želji si lahko ogledate mednarodni spletni seminar IBLCE, če želite izvedeti več o tem, zakaj se morate letos vseeno recertificirati z izpitom, čeprav bomo v prihodnje postopek nekoliko spremenili. 

Več informacij o načinih prijave v drugih jezikih IBLCE najdete na strani v vašem jeziku.  

Pomembno obvestilo za kandidate v marcu/aprilu: na izpit v septembru se vam ni treba znova prijaviti! Upoštevali bomo vašo prvotno prijavo.  

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020