Opdatering fra 6. oktober 2020: IBLCE forlænger den opdaterede midlertidige vejledning om brug af teknologi til overholdelse af kravene for klinisk praksis til IBCLC-certificering til og med 30. september 2021

På grund af COVID-19-pandemiens fortsatte hærgen verden over, har IBLCE valgt at fortsætte med at tillade optjening af kliniske praksistimer til certificering via teknologi til og med 30. september 2021.

Se venligst den nye version af vores opdaterede midlertidige vejledning om brugen af teknologi til overholdelse af kravene for klinisk praksis på Pathway 1, 2 og 3, som oprindeligt blev offentliggjort i maj og april 2020 og revideret i oktober 2020, for yderligere detaljer.

Vigtige oplysninger for førstegangssøgende kandidater på Pathway 1, 2 og 3 samt deres vejledere/mentorer:

  • Som før, ændrer dette dokument ikke i væsentlig grad på IBLCE’s eksisterende kliniske certificeringskrav, men indeholder blot oplysninger om hvordanman kan overholde IBLCE’s krav for klinisk praksis til certificering ved brug af teknologi.
  • Læs venligst den midlertidige vejledning sammenholdt med information til eksamenskandidater, hvis du vil have et samlet overblik over kravene for IBCLC-certificering.
  • Ammevejledning med brug af teknologi skal ske i overensstemmelse med IBLCE’s vejledende udtalelse vedrørende telesundhed og IBCLC-praksisvejledningerne. 

IBLCE vil fortsætte med at evaluere og optimere denne politik. Yderligere afgørelser vil blive præsenteret i de kommende måneder.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter