AŽURIRANJE od 26. srpnja 2021 .: Ažuriranje certifikata

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Croatian)

Čestitamo novim IBCLC-ima kao i onima koji su se ponovno certificirali! Nakon kašnjenja povezanih s logistikom pružanja potvrda poštom tijekom pandemije, u tijeku su pripreme za prvo slanje potvrda i osobnih iskaznica kandidatima koji su certificirani ili ponovno certificirani u 2020. Ispričavamo se zbog kašnjenja zbog ovih izvanrednih okolnosti.

IBLCE se priprema za slanje certifikata 2020 krajem kolovoza .

Travanj / svibanj 2021. kandidati za IBCLC ispit dobili su e-poštu s uputama za pristup njihovim rezultatima u njihovom mrežnom sustavu za upravljanje vjerodajnicama 23. srpnja 2021. Potvrde za travanj / svibanj 2021. bit će poslane u sljedećim mjesecima, nakon završetka slanja pošte. certifikata 2020. Zahvaljujemo na strpljenju, znamo da ste vrlo ponosni na svoje ogromno postignuće i marljivo radimo na distribuciji certifikata redoslijedom kojim su zarađeni.

Iako je priprema za certifikate još uvijek u tijeku, IBLCE nudi razne mogućnosti provjere certifikata. Kao što smo učinili za IBCLC 2020. godine, ove će opcije biti dostupne novim i ponovnim certificiranjima IBCLC-a 2021. godine.

Podsjećamo, sljedeće su mogućnosti provjere certifikata:

  1. Prijavite se na svoj mrežni račun u sustavu za upravljanje vjerodajnicama i slijedeći ove korake da biste pronašli svoj status certificiranja.
  2. Slanje Zahtjev za potvrdu ovjere na mjesto IBLCE koje vam služi. Zahtjev ćete morati podnijeti u ime svog poslodavca ili bilo tko drugi tko treba potvrdu.
  3. Provjera IBLCE mrežni registar za provjeru statusa certifikata IBCLC. Registar će biti ažuriran s rezultatima ispitivanja u travnju / svibnju 2021. do kraja kolovoza ili početkom rujna.
  4. Kontaktiranje vašeg lokacija IBLCE za pismo koje potvrđuje vaš status certifikata IBCLC koje se može pružiti trećim stranama.

Ako imate pitanja koja su specifična za vašu situaciju, obratite se lokaciji IBLCE koja vam služi.

Čestitamo na postignutom!

← Povratak na stranicu resursa COVID-19