IBLCE Tesztközpont és előugró webhelyhálózat

(IBLCE Test Centre and Pop-up Site Network — Hungarian)

Ha már jelentkezett vagy szeretne jelentkezni a 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgálat adminisztrációjára, az IBLCE további információkat nyújt Önnek a tesztközpontok helyéről. Ezt az oldalt a vizsga szeptemberi kezdetéig frissítjük, hogy tájékoztassuk Önt.

Tesztközpont globális hálózat

Az IBLCE tesztelő cégén keresztül az IBCLC vizsgajelöltek 88 ország több mint 500 tesztközpontjához férhetnek hozzá, amely az egyik legnagyobb globális teszthálózat. A tesztközpontok helyeinek megtekintéséhez látogasson el a Prometric webhelyére, és keresse meg a kívánt helyet. A tesztelés időpontjának ütemezésére júliusban / augusztusban kerül sor a 2021. szeptemberi vizsgára. A Prometric a tesztközpontok bezárásával kapcsolatos információkat is nyújt, amelyek különösen fontosak most, mivel a helyi és országspecifikus COVID-19 korlátozások hatással lehetnek a helyi tesztközpontokra.

További „Pop-up Site” helyek

Azon regionális vagy földrajzi területeken, ahol nincs tesztközpont vagy korlátozott a tesztközpont kapacitása, az IBCLC jelölt mennyiségétől függően, az IBLCE azon dolgozik, hogy megkönnyítse a további helyeket, amelyek „Pop-up Sites” néven ismertek.

A közelmúltbeli tagjelölt adatok tendenciái alapján az alábbiakban felsoroljuk azokat a felugró webhelyeket, amelyeket az IBLCE kért 2021. szeptemberi vizsgálatához. Tekintettel a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos helyi korlátozásokra és az e helyszínek elősegítésében szerepet játszó folyamatra, lehetséges, hogy egy vagy több ilyen hely végül nem áll rendelkezésre. Ha rendelkezésre állnak, előfordulhat, hogy csak július végén vagy augusztusban fogadják el az ütemezést. Megértjük az ilyen bizonytalan időkben való élet kihívását, ezért az IBLCE kidolgozta ezeket a lehetőségeket 2021 vizsgajelölt számára.

Itt találhatja meg a 2021. szeptemberi vizsgaadminisztrációhoz kért előugró helyszíneket