Hrvatski (Croatian) IBCLC Logo

IBLCE s uzbuđenjem najavljuje logotip namijenjen isključivo IBCLC savjetnicima! Ovaj logotip simbolizira važnu ulogu koju IBCLC savjetnici imaju u obiteljima u kojima majke doje, što je vidljivo iz tri osobe prikazane na logotipu, kao i globalni utjecaj koji IBCLC savjetnici šire. Logotip možete upotrijebiti na svojim posjetnicama, mrežnim stranicama i drugim promotivnim materijalima.

Što činiti i ne činiti kod upotrebe ovog logotipa:

  1. Upotrebljavajte ga za promociju svog certifikata za IBCLC savjetnike objavom na svojoj mrežnoj stranici, posjetnicama i drugim promotivnim materijalima.
  2. Nemojte ni na koji način mijenjati datoteke. Upotrebljavajte logotipe kako je predvidio IBLCE.
  3. Pročitajte stilski priručnik da biste saznali detalje o bojama koje se upotrebljavaju za logotip i druge specifikacije.
  4. Nemojte upotrebljavati ovaj logotip ako se niste recertificirali. Ovaj logotip namijenjen je ISKLJUČIVO postojećim nositeljima certifikata IBCLC savjetnika.
  5. Ponovo pročitajte IBLCE-ov Politika uporabe žiga IBCLC savjetnika budući da sadrži dodatne informacije o upotrebi ovog logotipa. Također, prijavite IBLCE-u bilo kakvu zlouporabu ovog logotipa primijetite li da netko tko nije nositelj certifikata za IBCLC savjetnike također upotrebljava ovaj logotip.

Da biste pristupili ovom logotipu, molimo da u polje ispod unesete kȏd koji ste dobili od IBLCE-a u poruci e-pošte. Ako ne možete pronaći kȏd, molimo da se javite svojem Regionalnom timu IBLCE-a. Preuzmite i spremite ove datoteke za vlastitu upotrebu.

Kliknite ovdje za preuzimanje stilskog priručnika za logotip IBCLC savjetnika