Az IBLCE vizsgálati lehetőségei és a vizsgálati napi értesítés (Exam Day Notice – Hungarian)

Az IBLCE vizsgázási lehetőségekkel és vizsganappal kapcsolatos közleménye

Az IBLCE olyan szabályzatokat dolgozott ki mind az először vizsgára jelentkezőknek, mind pedig azoknak az IBCLC-knek, aki vizsgázással kívánnak újraminősítést szerezni, amelyek lehetővé teszik, hogy saját személyes helyzete alapján Ön a saját és családja szempontjából a lehető legjobb döntéseket hozhassa meg.

Az IBLCE a 2021. évi vizsgára való felkészülés során mind az IBCLC-k, mind pedig az először vizsgára jelentkezők számára számos választási lehetőséget kínál: lehetőség van Live Remote Protoringra, amennyiben a vizsgaszervező angol nyelven lehetővé teszi (további információk itt találhatók, ha az Ön számára az angol nyelvű vizsgázás szóba jövő lehetőség), vizsgázásra egy vizsgaközpontban, a vizsgadíjak következő évre történő átütemezésére, vagy a vizsgadíjak pénzügyi visszatérítésére.

A következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

Az IBLCE jóváhagyta az LRP alkalmazását az IBCLC 2021-es vizsgálati adminisztrációihoz a folyamatban lévő globális járvány fényében. Az LRP 2022-es és későbbi alkalmával történő IBCLC-vizsgálatokra történő további felhasználása további felülvizsgálat tárgyát képezi.

 

Az Ön számára rendelkezésére álló pénzügyi lehetőségek tekintetében az alábbi táblázat tartalmazza a döntési lehetőségeket, beleértve a vonatkozó időpontokat is:

Pénzügyi lehetőségek a vizsgajelentkezés visszavonására/törlésére a 2021. március/áprilisi és szeptemberi vizsgán

KiMitMikor
MINDEN jóváhagyott jelölt (április / május és szeptember)​  Részleges visszatérítés (A befizetett díjak 50% -a)Április / májusi jelöltek: Kérelmet nyújtson be az IBLCE-hez 2021. április 19-ig.​

Szeptemberi jelöltek: Kérelmet nyújtson be az IBLCE-hez 2021. szeptember 1-ig.
ELSŐ jóváhagyott pályázók (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
A díjak elhalasztása a következő két vizsgálat egyikére*

*A jelentkezőknek abban az évben kell jelentkezniük és meg kell felelniük a tanúsítási követelményeknek, amikor a vizsgát teszik.
Nyújtsa be a kérelmet dokumentált rendkívüli körülmények mellett * a vizsga időpontja előtt vagy a vizsgaablakot követő 30 napon belül.
VIZSGÁLAT VIZSGÁLATBAN Jóváhagyott pályázók (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra az IBCLC-kre is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
Halassza el a következő két vizsga egyikének díját *, és kapjon egyéves tanúsítást 2022. december 31-ig.

*A jelentkezőknek abban az évben kell pályázniuk, és meg kell felelniük az újraminősítési követelményeknek.
Nyújtsa be a kérelmet dokumentált rendkívüli körülmények mellett * és 15 L-CERP-vel a vizsga időpontja előtt vagy a vizsgaablakot követő 30 napon belül.
MINDEN jóváhagyott jelölt (április / május és szeptember)

Ez vonatkozik azokra is, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsgálatoktól.
Teljes visszatérítéstÁprilis / májusi jelöltek: 2021. április 19-ig nyújtsa be kérelmét az IBLCE-hez dokumentált rendkívüli körülmények mellett*.

Szeptemberi jelöltek: Dokumentált rendkívüli körülmények mellett 2021. szeptember 1-ig nyújtsa be kérelmét az IBLCE-hez*.

Azok számára, akiket elhalasztottak a 2020-as vizsga alól, és teljes visszatérítést kívánnak kérni, a teljes visszatérítés igényléséhez nem kell új, teljes 2021-es vizsga kérelmet benyújtaniuk. Ha 2021-ben kíván vizsgázni, új pályázatot kell benyújtania. További információkért forduljon az IBLCE regionális telephelyéhez.

Ha egy 2022-es vizsga elhalasztását szeretné kérni, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE-vel, amely Önt kiszolgálja.

*Rendkívüli körülményeknek minősülnek a COVID-19-hez kapcsolódó problémák, mint például a jelentkező és/vagy élettársa/házastársa munkahelyének elvesztése, a jelentkező vagy közvetlen családtagja COVID-19-cel kapcsolatos egészségügyi problémája, és/vagy a COVID-19 miatt közterületen való tartózkodással kapcsolatos aggályok.

Az említett lehetőségekkel kapcsolatos további részletekért látogasson el az IBLCE COVID-19 weboldalára, amely a http://www.iblce.orgcímen érhető el, mivel az információkat és tájékoztatást ott tesszük közzé, amint azok rendelkezésre állnak. Ezek a lehetőségek kizárólag a 2021. évi vizsgákra jelentkezők esetén, a COVID-19 járvány miatt alkalmazhatók.

Gondosan mérlegelni kell az egyedi utazással kapcsolatos kérdéseket.

Ezen túlmenően, bár a helyi, állami és szövetségi rendeletek korlátozhatják a vizsga lebonyolítását az Egyesült Államokban működő helyszíneken, az IBCLC program kiemelt fontosságúnak minősül, ezért a vizsgaközpontok rendelkezésre állása nagyobb fokú.

Az IBLCE vizsgaszervezője, a Prometric elkötelezett az iránt, hogy továbbra is megfeleljen a kormányzati előírásoknak és az Egészségügyi Világszervezet ajánlásainak, valamint a helyi önkormányzatok útmutatásainak. A társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelvekkel és gyakorlatokkal kapcsolatos további tájékoztatást lásd itt.

Tekintse át a Vizsganappal kapcsolatos közleményt itt.

Frissítve 2021. január 20

← Vissza a COVID-19 erőforrásközponthoz