IBLCE-ove mogućnosti ispitivanja i obavijest o ispitnom danu (Exam Day Notice – Croatian)

Mogućnosti za IBLCE-ov ispit i obavijest o danu provedbe ispita

Bez obzira na to jeste li kandidat za prvo stjecanje certifikata ili IBCLC koji će se recertificirati polaganjem ispita, IBLCE je razvio politike kojima će vam se omogućiti donošenje najboljih odluka za vas i vašu obitelj s obzirom na vašu osobnu situaciju.

Dok se IBLCE priprema za provođenje ispita u 2022, IBCLC-i i kandidati za prvo stjecanje certifikata imaju na raspolaganju brojne mogućnosti kao što su Live Remote Proctoring koji je pružatelj usluge ispita stavio na raspolaganje na engleskom jeziku (ovdje saznajte više ako vam je pristupanje ispitu na engleskom jeziku opcija), pristupanje ispitu u ispitnom centru, odgađanje naknada za sljedeću godinu ili povrat naknada za ispit.

Evo izbora koji su vam dostupni:

Live Remote Proctoring (LRP) u 2022

IBLCE će ponuditi administraciju ispita za IBCLC u ožujku/travnju i rujnu 2022. putem Live Remote Proctoringa na engleskom, koji je trenutno jedini jezik koji nudi IBLCE-ov dobavljač testiranja treće strane.

IBLCE je odobrio upotrebu LRP-a za uprave za ispitivanje IBCLC-a do 2022. godine u svjetlu stalne globalne pandemije. Svaka uporaba LRP-a za IBCLC preglede u 2023. godini i dalje bit će predmet daljnjeg pregleda.

Što se tiče financijskih mogućnosti koje imate na raspolaganju, u nastavku se nalazi grafikon koji sadržava točke odlučivanja, uključujući važne datume:

Financijske mogućnosti za ispitne kandidate za ožujak/travanj i rujan 2022. u pogledu odustajanja od termina ispita ili njegovog otkazivanja 

TkoŠtoKada
SVI kandidati odobreni su za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022Djelomični povrat
(50% plaćenih naknada)
Kandidati za ožujak/travanj: podnesite zahtjev IBLCE-u do 25. veljače 2022.

Rujan Kandidati: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 19. kolovoza 2022.

Za povlačenje s djelomičnim povratom novca nije potrebna dokumentacija..
POČETNI KANDIDATI:
Kandidati koji još nisu IBCLC i koji su odobreni za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022.
Odgoditi naknade za jedan od sljedeća dva ispita*

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za certifikaciju u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima** prije datuma vašeg ispita ili u roku od 30 dana nakon ispitnog roka.  
POTVRDA ISPITOM:
Kandidati koji se ponovno certificiraju ispitom i koji su odobreni za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022.
Odgodite naknade za jedan od sljedeća dva ispita* i primite jednogodišnje produženje certifikacije do 31. prosinca 2023.

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za recertifikaciju u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima** i 15 L-CERP-a prije datuma vašeg ispita ili unutar 30 dana nakon ispitnog roka.
SVI kandidati odobreni su za ispit u ožujku/travnju 2022. ili rujnu 2022Puni povratKandidati za ožujak/travanj: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 25. veljače 2022. s dokumentiranim izvanrednim okolnostima**.

Rujan Kandidati: Zahtjev predati IBLCE-u do 19. kolovoza 2022. s dokumentiranim izvanrednim okolnostima**.

Da biste zatražili odgodu za pregled 2023. godine, kontaktirajte mjesto IBLCE koje vas služi.

**Izvanredne okolnosti odnose se na pitanja povezana s bolešću COVID-19, kao što je gubitak radnog mjesta kandidata i/ili partnera/supružnika, zdravstvena pitanja povezana s bolešću COVID-19 kandidata ili bliskog člana obitelji i/ili pitanje izlaženja u javnost zbog bolesti COVID-19. 

Za dodatne pojedinosti o mogućnostima posjetite IBLCE-ovu stranicu o bolesti COVID-19 na IBLCE-ovoj mrežnoj stranici jer će se konkretne informacije i ažuriranja tamo nalaziti kada budu dostupna. Te su mogućnosti primjenjive samo za kandidate za ispit u 2022. zbog bolesti COVID-19.

Potrebno je pažljivo razmotriti vaša jedinstvena putna pitanja.

Usto, iako lokalni, državni i savezni propisi mogu ograničiti provođenje ispita na lokacijama u SAD-u, program za IBCLC-e smatra se ključnim i zato se nudi veći broj lokacija ispitnih centara.

IBLCE-ov pružatelj usluge ispita Prometric predano radi na tome da ostane u skladu s vladinim nalozima i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i pratit će smjernice lokalne uprave. Za dodatne informacije o tim politikama i praksama ograničavanja socijalnih kontakata kliknite ovdje.

Ovdje pročitajte obavijest o danu provedbe ispita.


Ažurirano 3. siječnja 2022

← Povratak u Resursni centar COVID-19