IBLCE-ove mogućnosti ispitivanja i obavijest o ispitnom danu (Exam Day Notice – Croatian)

Mogućnosti za IBLCE-ov ispit i obavijest o danu provedbe ispita

Bez obzira na to jeste li kandidat za prvo stjecanje certifikata ili IBCLC koji će se recertificirati polaganjem ispita, IBLCE je razvio politike kojima će vam se omogućiti donošenje najboljih odluka za vas i vašu obitelj s obzirom na vašu osobnu situaciju.

Dok se IBLCE priprema za provođenje ispita u 2021, IBCLC-i i kandidati za prvo stjecanje certifikata imaju na raspolaganju brojne mogućnosti kao što su Live Remote Proctoring koji je pružatelj usluge ispita stavio na raspolaganje na engleskom jeziku (ovdje saznajte više ako vam je pristupanje ispitu na engleskom jeziku opcija), pristupanje ispitu u ispitnom centru, odgađanje naknada za sljedeću godinu ili povrat naknada za ispit.

Evo izbora koji su vam dostupni:

 

IBLCE je odobrio upotrebu LRP-a za uprave za ispitivanje IBCLC-a do 2021. godine u svjetlu stalne globalne pandemije. Svaka uporaba LRP-a za IBCLC preglede u 2022. godini i dalje bit će predmet daljnjeg pregleda.

Što se tiče financijskih mogućnosti koje imate na raspolaganju, u nastavku se nalazi grafikon koji sadržava točke odlučivanja, uključujući važne datume:

Financijske mogućnosti za ispitne kandidate za ožujak/travanj i rujan 2021. u pogledu odustajanja od termina ispita ili njegovog otkazivanja 

KojiŠtoKada
SVI odobreni kandidati (travanj / svibanj i rujan)​  Djelomični povrat (50% plaćenih naknada)Kandidati za travanj / svibanj: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 19. travnja 2021.​

Kandidati za rujan: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 1. rujna 2021.
INICIJALNO Odobreni kandidati (travanj / svibanj i rujan)

To se odnosi i na one koji su odgođeni za ispitivanja 2020. godine.
Odgodite naknade za jedan od sljedeća dva pregleda*

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za ovjeru u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima *prije datuma pregleda ili u roku od 30 dana nakon ispitnog roka.
OVJERA PREGLEDOM Odobreni kandidati (travanj / svibanj i rujan)

To se također odnosi na one IBCLC-ove koji su odgođeni za ispitivanja 2020. godine.
Odgodite naknade za jedan od sljedeća dva ispita * i dobit ćete jednogodišnje produljenje certifikata do 31. prosinca 2022.

*Kandidati se moraju prijaviti i ispuniti uvjete za ponovnu potvrdu u godini u kojoj polažu ispit.
Podnesite zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima * i 15 L-CERP-a prije datuma pregleda ili u roku od 30 dana nakon ispitnog roka.
SVI odobreni kandidati (travanj / svibanj i rujan)

To se odnosi i na one koji su odgođeni za ispitivanja 2020. godine.
Puni povratKandidati za travanj / svibanj: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 19. travnja 2021. godine s dokumentiranim izvanrednim okolnostima*.

Kandidati za rujan: Podnesite zahtjev IBLCE-u do 1. rujna 2021. uz dokumentirane izvanredne okolnosti*.

Oni koji su odgođeni za ispite 2020. godine i žele zatražiti puni povrat novca, ne trebaju podnijeti novu cjelovitu prijavu za ispit 2021. godine kako bi zatražili puni povrat novca. Ako namjeravate polagati ispit 2021. godine, morat ćete podnijeti novu prijavu. Za daljnje informacije obratite se svom regionalnom mjestu IBLCE.

Da biste zatražili odgodu za pregled 2022. godine, kontaktirajte mjesto IBLCE koje vas služi.

*Izvanredne okolnosti odnose se na pitanja povezana s bolešću COVID-19, kao što je gubitak radnog mjesta kandidata i/ili partnera/supružnika, zdravstvena pitanja povezana s bolešću COVID-19 kandidata ili bliskog člana obitelji i/ili pitanje izlaženja u javnost zbog bolesti COVID-19. 

Za dodatne pojedinosti o mogućnostima posjetite IBLCE-ovu stranicu o bolesti COVID-19 na IBLCE-ovoj mrežnoj stranici http://www.iblce.org jer će se konkretne informacije i ažuriranja tamo nalaziti kada budu dostupna. Te su mogućnosti primjenjive samo za kandidate za ispit u 2021. zbog bolesti COVID-19.

Potrebno je pažljivo razmotriti vaša jedinstvena putna pitanja.

Usto, iako lokalni, državni i savezni propisi mogu ograničiti provođenje ispita na lokacijama u SAD-u, program za IBCLC-e smatra se ključnim i zato se nudi veći broj lokacija ispitnih centara.

IBLCE-ov pružatelj usluge ispita Prometric predano radi na tome da ostane u skladu s vladinim nalozima i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i pratit će smjernice lokalne uprave. Za dodatne informacije o tim politikama i praksama ograničavanja socijalnih kontakata kliknite ovdje.

Ovdje pročitajte obavijest o danu provedbe ispita.


Ažurirano 20. siječnja 2021

← Povratak u Resursni centar COVID-19