IBLCE-ove mogućnosti ispitivanja i obavijest o ispitnom danu (Exam Day Notice – Croatian)

Mogućnosti za IBLCE-ov ispit i obavijest o danu provedbe ispita

Bez obzira na to jeste li kandidat za prvo stjecanje certifikata ili IBCLC koji će se recertificirati polaganjem ispita, IBLCE je razvio politike kojima će vam se omogućiti donošenje najboljih odluka za vas i vašu obitelj s obzirom na vašu osobnu situaciju.

Dok se IBLCE priprema za provođenje ispita u 2020., IBCLC-i i kandidati za prvo stjecanje certifikata imaju na raspolaganju brojne mogućnosti kao što su Live Remote Proctoring koji je pružatelj usluge ispita stavio na raspolaganje na engleskom jeziku (ovdje saznajte više ako vam je pristupanje ispitu na engleskom jeziku opcija), pristupanje ispitu u ispitnom centru, odgađanje naknada za sljedeću godinu ili povrat naknada za ispit.

Kao što je rečeno na IBLCE-ovom informativnom webinaru od 28. svibnja 2020. i navedeno u često postavljanim pitanjima IBLCE-ovog resursnog centra u pogledu bolesti COVID-19, na raspolaganju su vam sljedeće mogućnosti:

 

Što se tiče financijskih mogućnosti koje imate na raspolaganju, u nastavku se nalazi grafikon koji sadržava točke odlučivanja, uključujući važne datume:

Financijske mogućnosti za ispitne kandidate za ožujak/travanj i rujan 2020. u pogledu odustajanja od termina ispita ili njegovog otkazivanja 

Tko Što Kada 
SVI kandidati  ​Djelomični povrat   
(50 % plaćenih naknada) 
Poslati zahtjev IBLCE-u do 31. kolovoza 2020. 
Kandidati koji se žele certificirati PRVI PUT Odgoda plaćanja naknada do ispita u 2021. Poslati zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima* prije datuma ispita ili u roku od 30 dana nakon roka za ispit.  
Kandidati koji se RECERTIFICIRAJU POLAGANJEM ISPITA  Odgoda plaćanja naknada do ispita u 2021. i jednogodišnje produljenje certifikata Poslati zahtjev s dokumentiranim izvanrednim okolnostima* i 15 stečenih L-CERP bodova prije datuma ispita ili u roku od 30 dana nakon roka za ispit. .
SVI kandidati  Potpuni povrat  Poslati zahtjev IBLCE-u do 31. kolovoza 2020. s dokumentiranim izvanrednim okolnostima*. 

Da biste zatražili odgodu za pregled 2021. godine, kontaktirajte mjesto IBLCE koje vas služi.

*Izvanredne okolnosti odnose se na pitanja povezana s bolešću COVID-19, kao što je gubitak radnog mjesta kandidata i/ili partnera/supružnika, zdravstvena pitanja povezana s bolešću COVID-19 kandidata ili bliskog člana obitelji i/ili pitanje izlaženja u javnost zbog bolesti COVID-19. 

Za dodatne pojedinosti o mogućnostima posjetite IBLCE-ovu stranicu o bolesti COVID-19 na IBLCE-ovoj mrežnoj stranici http://www.iblce.org jer će se konkretne informacije i ažuriranja tamo nalaziti kada budu dostupna. Te su mogućnosti primjenjive samo za kandidate za ispit u 2020. zbog bolesti COVID-19.

Potrebno je pažljivo razmotriti vaša jedinstvena putna pitanja.

Usto, iako lokalni, državni i savezni propisi mogu ograničiti provođenje ispita na lokacijama u SAD-u, program za IBCLC-e smatra se ključnim i zato se nudi veći broj lokacija ispitnih centara.

IBLCE-ov pružatelj usluge ispita Prometric predano radi na tome da ostane u skladu s vladinim nalozima i preporukama Svjetske zdravstvene organizacije i pratit će smjernice lokalne uprave. Za dodatne informacije o tim politikama i praksama ograničavanja socijalnih kontakata kliknite ovdje.

Ovdje pročitajte obavijest o danu provedbe ispita.


Ažurirano 14. kolovoza 2020. godine

← Povratak u Resursni centar COVID-19