IBLCEs eksamineringsmuligheder og eksamensdagsmeddelelse (Exam Day Notice – Danish)

Meddelelse fra IBLCE om eksamensmuligheder & om eksamen

Uanset om du er førstegangssøgende eller søger om recertificering som IBCLC’er, har IBLCE udarbejdet nogle politikker, der gør det muligt for dig at træffe de bedste beslutninger for dig og din familie ud fra jeres individuelle situation. 

I IBLCE’s arbejde med at gøre klar til 2022-eksamerne, har vi gjort en række muligheder tilgængelige for både IBCLC’ere og førstegangssøgende, hvor de kan tage eksamen via Live Remote Proctoring, som prøveudbyderen har gjort tilgængeligt på engelsk (læs mere her, hvis du overvejer at tage eksamen på engelsk), tage eksamen på et testcenter, udsætte deres gebyrer til næste år, eller modtage en delvis refusion af eksamensgebyrerne. 

Her er de valg, der er tilgængelige for dig:  

Live Remote Proctoring (LRP) i 2022

IBLCE vil tilbyde marts/april og september 2022 IBCLC eksamensadministrationer via Live Remote Proctoring på engelsk, som i øjeblikket er det eneste sprog, der tilbydes af IBLCEs tredjeparts testleverandør.

IBLCE har godkendt brugen af LRP til 2022 IBCLC-undersøgelsesadministrationer i lyset af den igangværende globale pandemi. Enhver brug af LRP til IBCLC-undersøgelser i 2023 og derefter vil blive genstand for yderligere gennemgang.

 

Hvis du vil have klarhed over dine økonomiske valgmuligheder, kan du se nedenstående diagram over alle beslutningspunkter, herunder alle relevante datoer:

Oversigt over økonomiske valgmuligheder til kandidater i tilfælde af tilbagetrækning fra eller aflysning af eksamenen fra marts/april eller eksamen i september 2022.

HvemHvadHvornår
ALLE kandidater godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamenDelvis tilbagebetaling
(50 % af betalte gebyrer)
Marts/april-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 25. februar 2022.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 19. august 2022.

Der kræves ingen dokumentation for en tilbagetrækning med delvis refusion.
INDLEDENDE KANDIDATER:
Kandidater, der endnu ikke er IBCLC’er og er godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* 

*Kandidater skal ansøge og opfylde certificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.  
RECERTIFICERING VED EKSAMEN:
Kandidater, der gencertificerer ved eksamen og er godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* og modtag en etårig certificeringsforlængelse til den 31. december 2023.

*Kandidater skal ansøge og opfylde gencertificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** og 15 L-CERP’er før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
ALLE kandidater godkendt til marts/april 2022 eller september 2022 eksamenFuld refusionMarts/april-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 25. februar 2022 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder**.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 19. august 2022 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder**.

For at anmode om udsættelse til en undersøgelse i 2023 skal du kontakte IBLCE-lokationen, der betjener dig.

**Ekstraordinære omstændigheder inkluderer problemstillinger i forbindelse med COVID-19, som hvis kandidaten og/eller vedkommendes partner/ægtefæller mister sit arbejde, eller hvis kandidaten eller kandidatens pårørende har helbredsproblemer, og/eller hvis der er problemer ved at gå ud i offentligheden på grund af COVID-19.

Gå ind på IBLCE COVID-19-siden på IBLCE’s website hvor specifikke oplysninger og opdateringer vil blive lagt op, så snart de bliver tilgængelige. Disse valgmuligheder gælder kun eksamenerne i 2022 på grund af COVID-19.

Du bør også nøje overveje din unikke rejsesituation.

Selv om der er bestemmelser på lokalt niveau, statsniveau og føderalt niveau, som begrænser eksamensafholdelsen i USA, betragtes IBCLC-programmet som værende en essentiel ydelse, og der er derfor flere testcenterlokationer tilgængelige for eksamenen.

IBLCE’s prøveudbyder, Prometric, har en forpligtelse til at overholde regeringens påbud og anbefalinger fra WHO, og er derfor afhængig af retningslinjer fra de lokale myndigheder. Hvis du vil have yderligere oplysninger om politik og praksis for social distancering, kan du læse mere her.

Klik her for at læse Meddelelsen om eksamen.


Sidst opdateret 3. januar 2022

← Tilbage til COVID-19 Resource Center