IBLCEs eksamineringsmuligheder og eksamensdagsmeddelelse (Exam Day Notice – Danish)

Meddelelse fra IBLCE om eksamensmuligheder & om eksamen

Uanset om du er førstegangssøgende eller søger om recertificering som IBCLC’er, har IBLCE udarbejdet nogle politikker, der gør det muligt for dig at træffe de bedste beslutninger for dig og din familie ud fra jeres individuelle situation. 

Mens IBLCE forbereder sig til 2023-eksamenerne, har både IBCLC’er og indledende kandidater flere valgmuligheder til rådighed for dem, herunder:

  • Live Remote Proctoring (kun tilgængelig på engelsk af testleverandøren. Læs mere her, hvis du overvejer at tage eksamen på engelsk),
  • Tage eksamen på et testcenter,
  • Udskyde dit honorar til næste år på grund af dokumenterede ekstraordinære omstændigheder, eller
  • Delvis økonomisk tilbagebetaling af eksamensgebyrer.

Live Remote Proctoring (LRP) i 2023

IBLCE vil tilbyde marts og september 2023 IBCLC eksamensadministrationer via Live Remote Proctoring på engelsk, som i øjeblikket er det eneste sprog, der tilbydes af IBLCEs tredjeparts testleverandør.

Bemærk venligst, at LRP kræver, at kandidater opfylder minimumsteknologikrav og er i stand til at teste på et privat sted. Kandidater, der overvejer LRP, bør gennemgå de eksisterende krav (på engelsk) her.

IBLCE har godkendt brugen af LRP til 2023 IBCLC-undersøgelsesadministrationer i lyset af den igangværende globale pandemi. Enhver brug af LRP til IBCLC-undersøgelser i 2024 og derefter vil blive genstand for yderligere gennemgang.

 

2023 IBCLC-eksamenskandidat økonomiske muligheder for tilbagetrækning/annullering af eksamensudnævnelse

Hvis du vil have klarhed over dine økonomiske valgmuligheder, kan du se nedenstående diagram over alle beslutningspunkter, herunder alle relevante datoer:

HvemHvadHvornår
ALLE kandidater godkendt til marts 2023 eller september 2023 eksamenDelvis tilbagebetaling
(50 % af betalte gebyrer)
Marts/april-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 8. februar 2023.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE senest den 23. august 2023.

Der kræves ingen dokumentation for en tilbagetrækning med delvis refusion.
INDLEDENDE KANDIDATER:
Kandidater, der endnu ikke er IBCLC’er og er godkendt til marts 2023 eller september 2023 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* 

*Kandidater skal ansøge og opfylde certificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.  
KANDIDATER RECERTIFICERER VED EKSAMEN:
Kandidater, der gencertificerer ved eksamen og er godkendt til marts 2023 eller september 2023 eksamen
Udskyd gebyrer til en af ​​de næste to eksamener* og modtag en etårig certificeringsforlængelse til den 31. december 2024.

*Kandidater skal ansøge og opfylde gencertificeringskravene i det år, de går til eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder** og 15 L-CERP’er før din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.

For at anmode om udsættelse til en undersøgelse i 2024 skal du kontakte IBLCE-lokationen, der betjener dig.

**Ekstraordinære omstændigheder inkluderer problemstillinger i forbindelse med COVID-19, som hvis kandidaten og/eller vedkommendes partner/ægtefæller mister sit arbejde, eller hvis kandidaten eller kandidatens pårørende har helbredsproblemer, og/eller hvis der er problemer ved at gå ud i offentligheden på grund af COVID-19.

Gå ind på IBLCE’s website hvor specifikke oplysninger og opdateringer vil blive lagt op, så snart de bliver tilgængelige. Disse valgmuligheder gælder kun eksamenerne i 2023 på grund af COVID-19.

Du bør også nøje overveje din unikke rejsesituation.

Selv om der er bestemmelser på lokalt niveau, statsniveau og føderalt niveau, som begrænser eksamensafholdelsen i USA, betragtes IBCLC-programmet som værende en essentiel ydelse, og der er derfor flere testcenterlokationer tilgængelige for eksamenen.

IBLCE’s prøveudbyder, Prometric, har en forpligtelse til at overholde regeringens påbud og anbefalinger fra WHO, og er derfor afhængig af retningslinjer fra de lokale myndigheder. Hvis du vil have yderligere oplysninger om politik og praksis for social distancering, kan du læse mere her.

Klik her for at læse Meddelelsen om eksamen*.

* Denne meddelelse om eksamensdagen er aktuel for september 2022 IBCLC-eksamenen og vil blive opdateret til september 2023-eksamenen. Kig tilbage her, når ansøgningerne til septemberprøven åbner.


Sidst opdateret 29. november 2022

← Tilbage til COVID-19 Resource Center