IBLCEs eksamineringsmuligheder og eksamensdagsmeddelelse (Exam Day Notice – Danish)

Meddelelse fra IBLCE om eksamensmuligheder & om eksamen

Uanset om du er førstegangssøgende eller søger om recertificering som IBCLC’er, har IBLCE udarbejdet nogle politikker, der gør det muligt for dig at træffe de bedste beslutninger for dig og din familie ud fra jeres individuelle situation. 

I IBLCE’s arbejde med at gøre klar til 2021-eksamerne, har vi gjort en række muligheder tilgængelige for både IBCLC’ere og førstegangssøgende, hvor de kan tage eksamen via Live Remote Proctoring, som prøveudbyderen har gjort tilgængeligt på engelsk (læs mere her, hvis du overvejer at tage eksamen på engelsk), tage eksamen på et testcenter, udsætte deres gebyrer til næste år, eller modtage en delvis refusion af eksamensgebyrerne. 

Her er de valg, der er tilgængelige for dig:  

IBLCE har godkendt brugen af LRP til 2021 IBCLC-undersøgelsesadministrationer i lyset af den igangværende globale pandemi. Enhver brug af LRP til IBCLC-undersøgelser i 2022 og derefter vil blive genstand for yderligere gennemgang.

 

Hvis du vil have klarhed over dine økonomiske valgmuligheder, kan du se nedenstående diagram over alle beslutningspunkter, herunder alle relevante datoer:

Oversigt over økonomiske valgmuligheder til kandidater i tilfælde af tilbagetrækning fra eller aflysning af eksamenen fra marts/april eller eksamen i september 2021.

HvemHvadHvornår
ALLE godkendte kandidater (april / maj og september) ​  Delvis refusion (50% af betalte gebyrer)April / maj kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 19. april 2021.

September-kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 1. september 2021.
INITIAL godkendte kandidater (april / maj og september)

Dette gælder også dem, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Udskyd gebyrer til en af de næste to undersøgelser*

*Kandidater skal ansøge og opfylde certificeringskravene i det år, de deltager i eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder * inden din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
GODKENDELSE AF EKSAMEN Godkendte kandidater (april / maj og september)
Dette gælder også de IBCLC’er, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Udsæt gebyrer til en af de næste to undersøgelser * og modtag et års certificeringsforlængelse til 31. december 2022.

*Kandidater skal ansøge og opfylde recertificeringskravene i det år, de deltager i eksamen.
Indsend anmodning med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder * og 15 L-CERP’er inden din eksamensdato eller inden for 30 dage efter eksamensvinduet.
ALLE godkendte kandidater (april / maj og september)

Dette gælder også dem, der blev udsat fra 2020-eksamen.
Fuld refusionApril / maj kandidater: Indsend anmodning til IBLCE inden 19. april 2021 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder*.

Kandidater i september: Indsend anmodning til IBLCE inden 1. september 2021 med dokumenterede ekstraordinære omstændigheder*.

De, der blev udsat fra 2020-eksamen og ønsker at anmode om fuld refusion, behøver ikke at indsende en ny fuld 2021-eksamensansøgning for at anmode om fuld refusion. Hvis du agter at aflægge eksamen i 2021, skal du indsende en ny ansøgning. Kontakt din IBLCE regionale placering for yderligere information.

For at anmode om udsættelse til en undersøgelse i 2022 skal du kontakte IBLCE-lokationen, der betjener dig.

*Ekstraordinære omstændigheder inkluderer problemstillinger i forbindelse med COVID-19, som hvis kandidaten og/eller vedkommendes partner/ægtefæller mister sit arbejde, eller hvis kandidaten eller kandidatens pårørende har helbredsproblemer, og/eller hvis der er problemer ved at gå ud i offentligheden på grund af COVID-19.

Gå ind på IBLCE COVID-19-siden på IBLCE’s website, http://www.iblce.org, hvor specifikke oplysninger og opdateringer vil blive lagt op, så snart de bliver tilgængelige. Disse valgmuligheder gælder kun eksamenerne i 2021 på grund af COVID-19.

Du bør også nøje overveje din unikke rejsesituation.

Selv om der er bestemmelser på lokalt niveau, statsniveau og føderalt niveau, som begrænser eksamensafholdelsen i USA, betragtes IBCLC-programmet som værende en essentiel ydelse, og der er derfor flere testcenterlokationer tilgængelige for eksamenen.

IBLCE’s prøveudbyder, Prometric, har en forpligtelse til at overholde regeringens påbud og anbefalinger fra WHO, og er derfor afhængig af retningslinjer fra de lokale myndigheder. Hvis du vil have yderligere oplysninger om politik og praksis for social distancering, kan du læse mere her.

Klik her for at læse Meddelelsen om eksamen.


Sidst opdateret 20. januar 2021

← Tilbage til COVID-19 Resource Center