Opdatering fra Juen 4, 2020: På grund af COVID-19 er fristen for ansøgninger til eksamen i september 2020 blevet FORLÆNGET.

Sidste frist er nu mandag den 15. juni 2020. Fristen vil ikke blive forlænget yderligere. 

Selv om vi har sendt en del e-mails til de IBCLC’ere, der skal recertificeres ved at bestå en eksamen, er det på grund af COVID-19 desværre ikke muligt for os at sende de normale varsler med posten, og derfor har vi forlænget fristen for ansøgning om eksamen så meget, vi overhovedet kan. Det giver de IBCLC’ere, som skal tage en eksamen for at blive recertificeret, mulighed for at sørge for, at deres e-mailadresse er opdateret, så de kan modtage varsler og meddelelser. (Bemærk venligst, at det er dit faglige ansvar at sørge for, at de kontaktoplysninger, vi har på dig, er opdaterede.) Det vil også give kandidater, der søger om IBCLC-certificering for første gang, mulighed for at opfylde egnethedskravene, som er en forudsætning for at de kan indsende deres ansøgninger. NB: Mandag den 15. juni 2020 er SIDSTE frist for ansøgning om eksamen i september 2020. Fristen vil ikke blive forlænget yderligere. 

Læs mere om, hvordan du ansøger om eksamen som førstegangssøgende på denne side.  

Læs mere om, hvordan du ansøger om recertificering nedenfor.  

  • IBCLC’ere skal til eksamen for at blive recertificeret hvert 10. år. Hvis du står til at skulle recertificeres i 2020 og ikke har bestået en eksamen inden for de sidste fem år, skal du det nu. Fristen for ansøgninger til eksamen i september 2020 er nu mandag den 15. juni 2020.  
  • Se IBLCE Informationswebinar, hvis du har lyst til at få mere at vide om, hvorfor du stadig skal til eksamen for at blive recertificeret i år, selvom der vil ske nogle ændringer i denne proces i fremtiden. 

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan man kan ansøge på de andre IBLCE-sprog på vores danske side.  

Vigtig meddelelse til kandidater fra marts/april: Du behøver ikke genansøge om eksamen i september! Vi accepterer din oprindelige ansøgning.  

← Vend tilbage til COVID-19 ressourcecenter