Frissítés 2021. október 19-én: Hamarosan jön a továbbképzési önértékelés

(Update as of October 19, 2021: The Continuing Education Self-Assessment is Coming Soon — Hungarian)

2022 -ben újra igazolnia kell?

A továbbképzési önértékelés (CE Self-Assessment) 2021. október végéig indul angol nyelven, és ezt követi az IBLCE többi nyelve is.

2022-től kezdődően lehetősége van a CERP-k által minden ötéves újrahitelesítési ciklusban történő újraigazolásra. A vizsga útján történő igazolás továbbra is lehetőség, de tízévente nem lesz többé szükség.

Ha úgy dönt, hogy újra tanúsítja a CERP-ket, amelyek 2022-es és azután is érvényesek, akkor most a CE önértékelést veszi igénybe, hogy segítse a továbbtanulást. A CE önértékelés egy ingyenes, 2 órás, távoli online, 72 feleletválasztós kérdés felmérése, amely személyre szabott szakmai fejlesztési terv elkészítéséhez szükséges.

A CE önértékelés célja, hogy ösztönözze a tudására és készségeire vonatkozó önreflexiót-és meghatározza a továbbtanulás területeit. A CE önértékelés elvégzése után azonnali visszajelzést kap, és személyre szabott szakmai fejlődési terve alapján tervezi továbbképzését.

2022 az átmeneti időszak kezdete. Ha 2022-ben újrahitelesít, csak 7 CERP-t kell alapulnia a CE önértékelésen alapuló személyre szabott szakmai fejlesztési terven. A CE-önértékelés eredményei alapján szükséges CERP-k száma 2023-ra 20 CERP-re (~ 30%), 2024-ben és azt követően 34 CERP-re (~ 50%) nő.

A CE önértékelés kezdetben csak azoknak a jelölteknek fog megnyílni, akik 2022-ben újrahitelesítenek. A 2023-ban és azt követően ismételten tanúsított jelölteknek itt kell visszanézniük a frissítésekért.

Miután elvégezte az összes szükséges CERP-t a CE önértékelés eredményei szerint, és minden további követelményt az újrahitelesítésre, továbbra is köteles benyújtani az újrahitelesítést a CERPs alkalmazáson keresztül, és megfizetni a díjat 2022. szeptember 30-ig. .

Az átállás további részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra