Posodobitev z dne 19. oktobra 2021: Samoocenjevanje nenehnega izobraževanja prihaja kmalu

(Update as of October 19, 2021: The Continuing Education Self-Assessment is Coming Soon — Slovenian)

Boste leta 2022 ponovno potrjeni?

Samoocenjevanje stalnega izobraževanja (samoocenjevanje CE) se bo začelo do konca oktobra 2021 v angleščini, sledili pa bodo drugi jeziki IBLCE.

Od leta 2022 imate možnost, da CERP ponovno certificirate vsak petletni cikel ponovnega certificiranja. Ponovno potrjevanje s pregledom ostaja možnost, vendar ne bo več potrebno vsakih deset let.

Če se odločite za ponovni certifikat s certifikati CERP, ki veljajo za ponovne certifikate leta 2022 in pozneje, boste zdaj opravili samoocenjevanje CE, ki vam bo pomagalo pri nadaljnjem izobraževanju. Samoocenjevanje CE je brezplačna, 2-urna, oddaljena spletna, 72 ocenjevanj z več vprašanji, narejena za izdelavo prilagojenega načrta za poklicni razvoj.

Samoocenjevanje CE je namenjeno spodbujanju samorefleksije o vašem znanju in spretnostih ter opredelitvi področij za nadaljnje učenje. Po opravljeni samoocenjevanju CE boste prejeli takojšnje povratne informacije in svoje nadaljnje izobraževanje boste načrtovali na podlagi svojega prilagojenega načrta strokovnega razvoja.

2022 je začetek prehodnega obdobja. Če se ponovno potrjujete leta 2022, mora le 7 CERP-jev temeljiti na prilagojenem načrtu strokovnega razvoja na podlagi samoocenjevanja CE. Število zahtevanih CERP na podlagi rezultatov samoocenjevanja CE se bo povečalo na 20 CERP (~ 30%) leta 2023 in 34 CERP (~ 50%) leta 2024 in pozneje.

Samoocenjevanje CE bo sprva odprto samo za kandidate, ki bodo ponovno potrdili leta 2022. Kandidati, ki bodo ponovno potrdili leta 2023 in pozneje, bi morali preveriti posodobitve tukaj.

Po izpolnitvi vseh zahtevanih CERP-jev v skladu z rezultati samoocenjevanja CE in vseh dodatnih zahtev za ponovni certifikat morate še vedno predložiti svojo ponovno potrditev z vlogo za CERP in plačati pristojbino do roka 30. septembra 2022 .

Več podrobnosti o prehodu bo kmalu na voljo.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri