Frissítés 2021. október 22-én: Hírek a 2022-es IBCLC vizsgára jelentkezők számára

(Update as of October 22, 2021: News for 2022 IBCLC Examination Candidates — Hungarian)

A 2022-es IBCLC vizsgával kapcsolatos tervek elkészítése során figyelembe kell venni néhány frissítést a tesztelési módokról és a jelöltek pénzügyi lehetőségeiről.

Az IBLCE a következő lehetőségeket alkalmazta, hogy segítsen megalapozott döntést hozni az idei IBCLC vizsgával kapcsolatban:


Élő távoli védekezés (LRP) 2022-ben

Az IBLCE 2022. március/április és szeptember IBCLC vizsgaadminisztrációt kínál a Live Remote Proctoring segítségével angol nyelven, amely jelenleg az egyetlen nyelv, amelyet az IBLCE harmadik fél tesztelési szállítója kínál.

Az IBLCE jóváhagyta az LRP használatát a 2022-es IBCLC-vizsgálatok adminisztrációjához, tekintettel a folyamatban lévő globális világjárványra. Az LRP bármilyen felhasználása IBCLC vizsgálatokhoz 2023-ban és azt követően további felülvizsgálat tárgyát képezi.


Előugró webhelyek

Az olyan regionális vagy földrajzi területeken, ahol nincs tesztközpont vagy korlátozott a tesztközpont kapacitása, az IBCLC jelölt mennyiségétől függően, az IBLCE azon dolgozik, hogy elősegítse a „Pop-up Sites” néven ismert további helyszínek létrehozását. Az IBLCE a következő hetekben közzéteszi a kért előugró oldalakat a 2022. március/április IBCLC vizsgálathoz. Megosztjuk veled, hogy mikor lesz elérhető, hogy segítsünk megérteni, mely webhelyek állnak rendelkezésre a 2022. március/április IBCLC vizsgálathoz.


Pénzügyi lehetőségek 2022-ben

Kérjük, tekintse meg az alábbi pénzügyi lehetőségek teljes listáját:

KicsodaMitAmikor
ÖSSZES vizsgázót jóváhagytak a 2022. március/április vagy 2022. szeptemberi vizsgáraRészleges visszatérítés

(a fizetett díj 50%-a)
Március/április jelöltek: 2022. február 25-ig nyújtsák be kérelmét az IBLCE-hez.

Szeptemberi jelentkezők: 2022. augusztus 19-ig nyújtsák be kérelmét az IBLCE-hez.

A részleges visszatérítéssel járó elálláshoz semmilyen okmány nem szükséges.
KEZDETI JELÖLTEK:
Azok a pályázók, akik még nem IBCLC-sek, és jóváhagyták a 2022. március/április vagy 2022. szeptemberi vizsgára
A díjak halasztása a következő két vizsga valamelyikére*

*A vizsgázóknak abban az évben kell jelentkezniük, és meg kell felelniük a tanúsítási követelményeknek, amikor letették a vizsgát.
A kérelmet dokumentált rendkívüli körülményekkel** a vizsgaidőpont előtt vagy a vizsgaidőszakot követő 30 napon belül nyújtsa be.
VIZSGÁLATÚ IGAZOLÁS:
Azok a vizsgázók, akik vizsgával újraminősítenek, és a 2022. március/április vagy a 2022. szeptemberi vizsgára jóváhagyták
Halassza el a díjakat a következő két vizsga* valamelyikére, és egy évvel 2023. december 31-ig meghosszabbítja a minősítést.

*A vizsgázóknak abban az évben kell jelentkezniük, és meg kell felelniük az újraminősítési követelményeknek, amikor letették a vizsgát.
Nyújtsa be kérelmét dokumentált rendkívüli körülmények** és 15 L-CERP-vel a vizsga dátuma előtt vagy a vizsgaidőszakot követő 30 napon belül.
ÖSSZES vizsgázót jóváhagytak a 2022. március/április vagy 2022. szeptemberi vizsgáraTeljes visszatérítéstMárcius/április jelöltek: 2022. február 25-ig nyújtsák be kérelmét az IBLCE-hez, dokumentált rendkívüli körülményekkel**.

Szeptemberi jelentkezők: 2022. augusztus 19-ig nyújtsák be kérelmét az IBLCE-hez, dokumentált rendkívüli körülményekkel**.

**A rendkívüli körülmények közé tartoznak a COVID-19-hez kapcsolódó aggodalmak is, például a jelölt és/vagy partner/házastárs munkahelyének elvesztése, a jelölt vagy közvetlen családtag COVID-19-egészségügyi problémája és/vagy a nyilvánosság elé kerülése miatti aggodalom. a COVID-19 miatt

A lehetőségekkel kapcsolatos további részletekért keresse fel az IBLCE COVID-19-forrásközpontját. Az IBLCE webhelye, mivel a konkrét információk és frissítések ott jelennek meg, amint rendelkezésre állnak. Ezek a lehetőségek csak a 2022-es vizsgázókra vonatkoznak a COVID-19 miatt.


Hamarosan további frissítések lesznek az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontban, hogy igazodjanak ehhez a bejelentéshez. Folytatjuk az IBLCE COVID-19 Resource Center frissítését, hogy naprakész információkkal szolgálhassunk a döntések meghozatalához ebben a rendkívül változékony környezetben. Kérjük, látogasson vissza gyakran, hogy lépést tartson a legújabb fejleményekkel.

Ha bármilyen kérdése van a 2022-es IBCLC vizsga adminisztrációjával kapcsolatban, forduljon az Önt kiszolgáló IBLCE helyszínhez .

Ha készen áll a jelentkezésre, többet megtudhat a kezdeti jelentkezők vizsgajelentkezési folyamatáról itt, vagy tudjon meg többet a jelentkezési folyamat újraminősítéséről itt.

A 2022. március/április IBCLC vizsgálat csak angol nyelven zajlik. Hamarosan angol nyelvű alkalmazásokat találhat új online hitelesítőadat-kezelő rendszerünkben.

A 2022. szeptemberi IBCLC vizsga az IBLCE összes nyelvén elérhető lesz. A szeptemberi vizsgára 2022. április 12-én lehet jelentkezni.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra