Posodobitev od 22. oktobra 2021: Novice za kandidate za izpit IBCLC 2022

(Update as of October 22, 2021: News for 2022 IBCLC Examination Candidates — Slovenian)

Ko načrtujete izpit IBCLC 2022, imamo nekaj posodobitev o načinih testiranja in finančnih možnostih kandidatov, ki jih morate upoštevati.

IBLCE je uvedel naslednje možnosti, ki vam bodo pomagale sprejeti premišljeno odločitev o izpitu IBCLC letos:


Live Remote Proctoring (LRP) v letu 2022

IBLCE bo ponudil upravljanje izpitov IBCLC marca/aprila in septembra 2022 prek Live Remote Proctoring v angleščini, ki je trenutno edini jezik, ki ga ponuja neodvisni ponudnik testiranja IBLCE.

IBLCE je odobril uporabo LRP za izvajanje izpitov IBCLC 2022 glede na trenutno svetovno pandemijo. Vsaka uporaba LRP za izpite IBCLC leta 2023 in pozneje bo predmet nadaljnjega pregleda.


Pojavna mesta

Za regionalna ali geografska območja, kjer ni testnega centra ali je zmogljivost testnega centra omejena, odvisno od količine kandidatov za IBCLC, IBLCE deluje tako, da olajša dodatne lokacije, znane kot »pojavna mesta«. IBLCE bo v prihodnjih tednih objavil zahtevana pojavna mesta za izpit IBCLC marca/aprila 2022. Ko bo to na voljo, vam bomo povedali, da boste lažje razumeli, katera spletna mesta so vam morda na voljo za izpit IBCLC marca/aprila 2022.


Finančne možnosti v letu 2022

Spodaj si oglejte celoten seznam svojih finančnih možnosti:

KdoKajKdaj
VSI kandidati so bili odobreni za izpit marca/aprila 2022 ali septembra 2022Delno vračilo
(50% plačanih pristojbin)
Kandidati za marec/april: Zahtevo oddajte na IBLCE do 25. februarja 2022.

Septembra Kandidati: oddajte zahtevo na IBLCE do 19. avgusta 2022.

Za umik z delnim vračilom ni potrebna nobena dokumentacija.
ZAČETNI KANDIDATI:
Kandidati, ki še niso IBCLC in so odobreni za izpit marca/aprila 2022 ali septembra 2022
Odložite stroške na enega od naslednjih dveh izpitov*

* Kandidati se morajo prijaviti in izpolnjevati certifikacijske zahteve v letu, ko opravljajo izpit
Zahtevo z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami** oddajte pred datumom izpita ali v 30 dneh po izpitnem roku.
PONOVNO POTRDITEV Z IZPITOM:
Kandidati, ki ponovno potrjujejo z izpitom in so odobreni za izpit marca/aprila 2022 ali septembra 2022
Odložite stroške na enega od naslednjih dveh izpitov* in pridobite enoletno podaljšanje spričevala do 31. decembra 2023.

* Kandidati se morajo prijaviti in izpolnjevati zahteve za ponovno certificiranje v letu, ko opravljajo izpit.
Zahtevo z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami** in 15 L-CERP oddajte pred datumom izpita ali v 30 dneh po izpitnem roku.
VSI kandidati so bili odobreni za izpit marca/aprila 2022 ali septembra 2022Celotno vračiloKandidati za marec/april: oddajte zahtevo na IBLCE do 25. februarja 2022 z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami**.

Septembra Kandidati: oddajte zahtevo na IBLCE do 19. avgusta 2022 z dokumentiranimi izrednimi okoliščinami**.

**Izredne okoliščine vključujejo tudi pomisleke, povezane s COVID-19, kot so izguba zaposlitve kandidata in/ali partnerja/zakonskega partnerja, zdravstvene težave s COVID-19 za kandidata ali ožjega družinskega člana in/ali zaskrbljenost zaradi izstopa v javnost zaradi bolezni COVID-19

Za več podrobnosti o teh možnostih obiščite IBLCE COVID-19 Resource Center na Spletna stran IBLCE, saj bodo na njej na voljo posebne informacije in posodobitve, ko bodo na voljo. Te možnosti veljajo samo za kandidate za izpit 2022 zaradi bolezni COVID-19.


Kmalu bodo na voljo dodatne posodobitve Centra za vire IBLCE COVID-19, da se uskladijo s to objavo. Center z viri IBLCE COVID-19 bomo še naprej posodabljali, da vam bomo zagotovili najnovejše informacije, ki vam bodo pomagale pri odločanju v tem nenehno zelo spremenljivem okolju. Redno preverjajte, da boste na tekočem z najnovejšimi dogodki.

Če imate kakršna koli vprašanja o možnostih, ki so na voljo za administracijo izpita IBCLC 2022, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi .

Če ste pripravljeni na prijavo, lahko izveste več o postopku prijave za izpit za prve kandidate tukaj ali preberite več o postopku prijave ponovnega certificiranja tukaj.

Izpit IBCLC marca/aprila 2022 se izvaja samo v angleščini. Kmalu lahko najdete aplikacije v angleščini v novem spletnem sistemu za upravljanje poverilnic.

Izpit IBCLC septembra 2022 bo na voljo v vseh jezikih IBLCE. Prijave na septembrski izpit bodo odprte 12. aprila 2022.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri