Opdatering pr. 7. november 2022: Selvevaluering af efteruddannelse nu tilgængelig for IBCLC’er, der skal gencertificeres i 2023

(Update as of November 7, 2022: Continuing Education Self-Assessment Now Available to IBCLCs Due to Recertify in 2023 — Danish)

IBCLC Continuing Education (CE) Self-Evaluation er nu tilgængelig for alle IBCLC’er, der skal gencertificeres i 2023.

CE-selvvurderingen er påkrævet for alle IBCLC’er, der vælger at gencertificere af CERP’er. IBCLC’er, der skulle gencertificeres i 2023, fik tilsendt en e-mail med instruktioner om at få adgang til CE-selvvurderingen. Hvis du ikke har modtaget din e-mail, bedes du tjekke din spam-mappe.

Du kan tage CE-selvvurderingen nu! Af de samlede 75 CERP’er, der kræves i 2023, vil op til 20 CERP’er (30 %) være baseret på resultaterne fra din CE-selvvurdering. De resterende CERP’er kan optjenes baseret på dine karrieremål, praksisindstilling og interesseområder. CERP’er optjent før du tager CE-selvvurderingen kan tælle med i det samlede antal CERP’er, der kræves baseret på dine selvevalueringsresultater. Der er mange måder at tjene CERP’er på; se IBLCE marts 2022 briefing.

For at gencertificere af CERP’er skal du opfylde alle krav og indsende din ansøgning om gencertificering af CERP’er inden 30. september 2023.

Få flere oplysninger om alle krav til gencertificering i 2023 her:

Krav 1: Grundlæggende livsstøtteuddannelse

Krav 2: 250 timers praksis i amningsrådgivning

Krav 3: Vælg og udfør én gencertificeringsmetode

Der er nu to gencertificeringsmuligheder for hver femårig gencertificeringscyklus:
IBCLC-eksamenen forbliver en mulighed for gencertificering, men er ikke længere et krav.

For IBCLC’er, der skal gencertificeres i 2024 og derefter, vil vi give flere oplysninger om, hvornår du vil være berettiget til at tage CE-selvvurderingen inden udgangen af ​​2022.

Hvis du har spørgsmål om din specifikke situation, bedes du kontakte den IBLCE-adresse, der betjener dig.

← Tilbage til COVID-19 ressource side