Ažuriranje od 13. prosinca 2022.: Započelo je objavljivanje rezultata ispita za rujan 2022.

(Update as of December 13, 2022: The Release of September 2022 Examination Results Has Begun — Croatian)

Više od 3800 kandidata iz 83 zemlje pristupilo je IBCLC ispitu u rujnu 2022. IBLCE je danas počeo objavljivati rezultate ispita kandidatima na svom online računu za upravljanje vjerodajnicama.

Objavljivanje rezultata ispitivanja je intenzivan proces; stoga će biti potrebno otprilike 72 sata da se objave svi rezultati pregleda. Rezultati ispitivanja moraju biti objavljeni u segmentima. To znači da možete vidjeti svoje rezultate prije ili poslije nekoga drugoga koga poznajete.

Nakon što svi rezultati budu objavljeni, IBLCE će poslati e-poruku kandidatima s uputama za pristup rezultatima ispita i izvješću o rezultatima online. Imajte na umu da će vaš službeni rezultat biti na vašem online računu.

Sustav za upravljanje vjerodajnicama na mreži dostupan je na engleskom, španjolskom i njemačkom jeziku. Za sve ostale IBLCE jezike, prevedene upute bit će poslane e-poštom.

Novi IBCLC i recertificirani IBCLC imat će opcije za provjeru svoje certifikacije. Pregledajte svoju e-poštu s rezultatima ispita kako biste saznali više. Slanje certifikata i identifikacijskih iskaznica poštom uslijedit će nakon objave rezultata na vašem online računu početkom 2023. godine.

IBCLC-ovi koji su se ponovno certificirali od strane CERP-a također će sada moći potvrditi svoju certifikaciju u javnom registru i primit će e-poruku za potvrdu certifikacije do kraja godine.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19