Posodobitev od 13. decembra 2022: Začela se je objava rezultatov izpita za september 2022

(Update as of December 13, 2022: The Release of September 2022 Examination Results Has Begun — Slovenian)

Izpit IBCLC septembra 2022 je opravljalo več kot 3800 kandidatov iz 83 držav. IBLCE je danes začel objavljati rezultate izpitov kandidatom v svojem spletnem računu za upravljanje poverilnic.

Objava rezultatov pregleda je intenziven proces; zato bo trajalo približno 72 ur, da se objavijo vsi rezultati pregleda. Rezultati pregleda morajo biti objavljeni po segmentih. To pomeni, da boste svoje rezultate morda videli pred ali za nekom drugim, ki ga poznate.

Ko bodo objavljeni vsi rezultati, bo IBLCE kandidatom poslal e-poštno sporočilo z navodili za dostop do rezultatov izpita in poročila o rezultatih na spletu. Vedite, da bo vaš uradni rezultat v vašem spletnem računu.

Spletni sistem za upravljanje poverilnic je na voljo v angleščini, španščini in nemščini. Za vse druge jezike IBLCE bodo prevedena navodila poslana po e-pošti.

Novi IBCLC in IBCLC, ki ponovno certificirajo, bodo imeli možnosti za preverjanje svojega certifikata. Če želite izvedeti več, preglejte e-pošto z rezultati izpita. Pošiljanje potrdil in osebnih izkaznic po pošti bo sledilo objavi rezultatov v vašem spletnem računu v začetku leta 2023.

IBCLC-ji, ki so jih ponovno potrdili CERP-i, bodo zdaj lahko preverili svoje potrdilo tudi v javnem registru in do konca leta prejeli e-poštno sporočilo za preverjanje potrdila.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri