Frissítés 2020. december 16-án: Frissítés a 2020-as IBCLC vizsgálati eredmények kiadására

A 2020 szeptemberi IBCLC vizsgán 87 országból több mint 5100 jelölt vett részt. Az IBLCE örömmel adta ki az online vizsgaeredményeket a jelölteknek ebben az évben, beleértve a pontszámjelentéseket és a lefordított utasításokat arra vonatkozóan, hogyan lehet hozzájuk férni az online hitelesítő adatok kezelési rendszerén keresztül. Ez a folyamat időbe telik, és nagyra értékeljük türelmét, amikor a héten elkezdjük közzétenni az eredményeket.

A vizsgálati eredmények kiadása intenzív folyamat; ezért körülbelül 72 órát vesz igénybe a vizsgálati eredmények kiadása. (Ez egy új folyamat az új online hitelesítő adatok kezelési rendszerének köszönhetően.) Ez a folyamat olyan, hogy az eredményeket szegmensekként hozzák nyilvánosságra. Ez azt jelenti, hogy láthatja az eredményeit valaki más előtt vagy után, akit ismer.

Miután az összes eredményt közzétették, az IBLCE e-mailt küld a jelölteknek, amelyben útmutatást nyújt a sikeres / sikertelen eredményeik és a pontszámjelentés online megtalálásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy hivatalos eredménye a személyre szabott fiók online változatában lesz.

Az online hitelesítő adatok kezelési rendszere angol, spanyol és német nyelven érhető el. Az összes többi IBLCE nyelv esetében a lefordított utasításokat e-mailben küldjük el.

Az új IBCLC-knek és az IBCLC-k újraminősítésének lehetősége lesz igazolni tanúsítványukat. Az információkat az értesítési e-mailben közöljük a lehetőségekkel kapcsolatban.

Felhívjuk figyelmét, hogy az IBLCE 2021 januárjában frissíti online nyilvántartását.


← Visszatérés a COVID-19 erőforrásközponthoz