Posodobitev od 16. decembra 2020: Posodobitev objave rezultatov izpitov IBCLC za leto 2020

Izpit IBCLC septembra 2020 je opravilo več kot 5.100 kandidatov iz 87 držav. IBLCE z veseljem letos kandidatom objavi rezultate spletnih izpitov, vključno s poročili o ocenah in prevedenimi navodili za dostop do njih prek spletnega sistema za upravljanje poverilnic. Ta postopek zahteva čas in cenimo vaše potrpljenje, ko začnemo objavljati rezultate ta teden.

Objavljanje rezultatov izpita je intenziven postopek; zato bo trajalo približno 72 ur, da se objavijo rezultati izpitov. (To je drugačen postopek zaradi novega spletnega sistema za upravljanje poverilnic.) Ta postopek je tak, da bodo rezultati objavljeni v segmentih. To pomeni, da boste morda videli svoje rezultate pred ali po osebi, ki jo poznate.

Ko bodo objavljeni vsi rezultati, bo IBLCE kandidatom poslal e-poštno sporočilo z navodili za dostop do njihovih rezultatov uspešnosti / neuspeha in njihovega spletnega poročila. Upoštevajte, da bo vaš uradni rezultat v spletni različici vašega osebnega računa.

Spletni sistem za upravljanje poverilnic je na voljo v angleščini, španščini in nemščini. Za vse druge jezike IBLCE bodo prevedena navodila poslana po e-pošti.

Novi IBCLC-ji in ponovno certificirani IBCLC-ji bodo imeli možnost preverjanja svoje certifikacije. V vašem e-poštnem obvestilu bodo navedene informacije o vaših možnostih.

Upoštevajte, da bo IBLCE januarja 2021 posodobil svoj spletni register.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020