Ažuriranje od 23. prosinca 2021.: Nadolazeći IBLCE obilježeni praznici

(Update as of December 23, 2021: Upcoming IBLCE Observed Holidays — Croatian)

Petak, 24. prosinca, i petak, 31. prosinca 2021., su praznici koji se poštuju IBLCE. IBLCE je otvoren od 27. do 30. prosinca 2021. i od ponedjeljka, 3. siječnja 2022.

U međuvremenu, nadamo se da bi vam informacije u nastavku mogle pomoći s vašim upitima:

Ako ste položili ispit u rujnu 2021., vaši su rezultati distribuirani putem vašeg mrežnog računa 13. – 15. prosinca 2021. Informacije o pristupu vašem računu i provjeri statusa certifikacije poslane su na e-poštu koju ste registrirali kod IBLCE-a na Petak, 15. prosinca 2021., i također je dostupan na našem web-mjestu.

IBCLC-i koji su ponovno certificirani od strane CERP-a 2021., provjerite e-poštu koju ste registrirali kod nas. IBLCE vam je e-poštom poslao pismo potvrde statusa certifikacije u utorak, 21. prosinca 2021.

Potvrde certifikata

  • Ako ste IBCLC koji želi potvrditi svoj status certifikacije, prijavite se na svoj online račun i pronađite svoj status pod “Moje vjerodajnice”. Upute za pristup svom računu možete pronaći ovdje.
  • Ako je potrebna provjera certifikata, imajte na umu da IBLCE zahtijeva ovlaštenje od IBCLC-a. Ako je tako, ispunite i pošaljite na svoju regionalnu lokaciju Obrazac za potvrdu certifikata. Vaša regionalna lokacija pružit će vaš status certifikacije onome tko ovlasti.

Osoblje IBLCE-a će povremeno pratiti pristiglu poštu iblce@iblce.org kako bi odgovorilo na hitne zahtjeve za provjeru certifikata.

Nadamo se da ste vi i vaši u ovom trenutku sigurni i zdravi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19