Update vanaf 23 december 2021: Aanstaande IBLCE waargenomen feestdagen

(Update as of December 23, 2021: Upcoming IBLCE Observed Holidays — Dutch)

Vrijdag 24 december en vrijdag 31 december 2021 zijn door de IBLCE erkende feestdagen. IBLCE is geopend van 27 – 30 december 2021 en vanaf maandag 3 januari 2022.

In de tussentijd hopen we dat de onderstaande informatie u kan helpen bij uw vragen:

Als je hebt deelgenomen aan het examen van september 2021, zijn je resultaten op 13-15 december 2021 via je online account verspreid. Informatie over toegang tot je account en het verifiëren van je certificeringsstatus is verzonden naar het e-mailadres dat je hebt geregistreerd bij de IBLCE op vrijdag 15 december 2021 en is ook beschikbaar op onze website.

IBCLC’s die in 2021 opnieuw zijn gecertificeerd door CERP’s, controleer de e-mail die u bij ons hebt geregistreerd. De IBLCE heeft u op dinsdag 21 december 2021 een bevestigingsbrief voor de certificeringsstatus gestuurd

Certificatieverificaties

  • Als u een IBCLC bent en uw certificeringsstatus wilt bevestigen, log dan in op uw online account en zoek uw status onder ‘Mijn referenties’. U kunt hier een routebeschrijving vinden om toegang te krijgen tot uw account.
  • Als een certificeringsverificatie vereist is, houd er dan rekening mee dat de IBLCE autorisatie van de IBCLC vereist. Als dit het geval is, vul dan het Certification Verification Form in en e-mail dit naar uw regionale locatie. Uw regionale locatie geeft uw certificeringsstatus aan iedereen die u machtigt.

IBLCE-medewerkers zullen de iblce@iblce.org-inbox regelmatig controleren om dringende verzoeken om certificeringsverificaties in behandeling te nemen.

We hopen dat u en de uwen op dit moment veilig en gezond blijven.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina