Ažuriranje od 1. veljače 2022.: Certifikati iz travnja 2021

(Update as of February 1, 2022: April 2021 Certificates — Croatian)

Slanje IBCLC certifikata iz travnja 2021. sada je završeno. Gotovo 1700 certifikata poslano je poštom i na putu su prema IBCLC-ovima diljem svijeta!

Napominjemo da se ovi certifikati šalju poštom diljem svijeta i vrijeme isporuke može varirati. Proteklih godina nekim je potvrdama trebalo više od šest tjedana da stignu, čak i bez potencijalnih kašnjenja zbog pandemije. Hvala vam na strpljenju – certifikati stižu!

Kao što je navedeno u prethodnim ažuriranjima, IBLCE se još uvijek suočava s utjecajima COVID-19, što je zahtijevalo promjene u postupku slanja certifikata. To je dovelo do produženog vremenskog okvira za slanje potvrda. Sada kada su objavljeni IBCLC certifikati iz travnja 2021., usmjeravamo pažnju na certifikate s IBCLC ispita iz rujna 2021. i ponovnog certificiranja od strane CERP-a. Nastavit ćemo objavljivati ​​ažuriranja o statusu ovih certifikata u IBLCE-ovom centru za COVID-19 resurse.

Razumijemo da su certifikati važni za vas kao IBCLC, a IBLCE marljivo radi na tome da ih pruži kao priznanje za vaše postignuće u skladu s revidiranim zdravstvenim protokolima.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19