Update per 1 februari 2022: Certificaten april 2021

(Update as of February 1, 2022: April 2021 Certificates — Dutch)

De verzending van de IBCLC-certificaten van april 2021 is nu voltooid. Bijna 1.700 certificaten zijn per post verzonden en zijn onderweg naar IBCLC’s over de hele wereld!

Houd er rekening mee dat deze certificaten wereldwijd worden verzonden en dat de levertijd kan variëren. In de afgelopen jaren hebben sommige certificaten meer dan zes weken nodig gehad om aan te komen, zelfs zonder mogelijke vertragingen als gevolg van de pandemie. Bedankt voor uw geduld – de certificaten komen eraan!

Zoals opgemerkt in vorige updates, heeft de IBLCE nog steeds te maken met de gevolgen van COVID-19, waardoor wijzigingen in de procedure voor het verzenden van certificaten noodzakelijk waren. Dit heeft geleid tot een langere tijdlijn voor het verzenden van certificaten. Nu de IBCLC-certificaten van april 2021 op de post zijn, richten we onze aandacht op certificaten van het IBCLC-onderzoek van september 2021 en hercertificering door CERP’s. We zullen updates over de status van deze certificaten blijven plaatsen op het IBLCE COVID-19 Resource Centre.

We begrijpen dat certificaten belangrijk zijn voor u als IBCLC, en de IBLCE werkt er hard aan om ze te verstrekken als erkenning voor uw prestatie in overeenstemming met herziene gezondheidsprotocollen.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina