Frissítés 2022. február 1-től: 2021. áprilisi tanúsítványok

(Update as of February 1, 2022: April 2021 Certificates — Hungarian)

A 2021. áprilisi IBCLC-tanúsítványok postázása befejeződött. Közel 1700 tanúsítványt küldtek el postán, és úton vannak az IBCLC-k felé szerte a világon!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezeket a tanúsítványokat világszerte postázzuk, és a szállítási idő változhat. Az elmúlt években egyes tanúsítványok több mint hat hétig tartottak, hogy megérkezzenek, még a járvány miatti esetleges késések nélkül is. Köszönjük a türelmet – jönnek az igazolások!

Amint azt a korábbi frissítésekben jeleztük, az IBLCE továbbra is foglalkozik a COVID-19 hatásaival, amely szükségessé tette a tanúsítványküldési eljárás módosítását. Ez a tanúsítványok küldésének meghosszabbodásához vezetett. Most, hogy a 2021. áprilisi IBCLC-tanúsítványok megérkeztek, figyelmünket a 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgálat és a CERP-k általi újraminősítés tanúsítványaira irányítjuk. A tanúsítványok állapotával kapcsolatos frissítéseket továbbra is közzétesszük az IBLCE COVID-19 erőforrásközpontjában.

Tisztában vagyunk vele, hogy a tanúsítványok fontosak Önnek, mint IBCLC-nek, és az IBLCE szorgalmasan dolgozik azon, hogy ezeket a felülvizsgált egészségügyi protokollokkal összhangban elért eredményei elismeréseként biztosítsa.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra