Posodobitev od 1. februarja 2022: potrdila iz aprila 2021

(Update as of February 1, 2022: April 2021 Certificates — Slovenian)

Pošiljanje potrdil IBCLC iz aprila 2021 je zdaj končano. Skoraj 1700 certifikatov je bilo poslanih po pošti in so na poti v IBCLC po vsem svetu!

Upoštevajte, da se ta potrdila pošiljajo po pošti po vsem svetu in čas dostave se lahko razlikuje. V preteklih letih so nekatera potrdila prejela več kot šest tednov, tudi brez morebitnih zamud zaradi pandemije. Hvala za potrpežljivost – certifikati prihajajo!

Kot je navedeno v prejšnjih posodobitvah, se IBLCE še vedno ukvarja z vplivi COVID-19, zaradi česar so bile potrebne spremembe v postopku pošiljanja potrdil. To je povzročilo podaljšan rok za pošiljanje potrdil. Zdaj, ko so certifikati IBCLC iz aprila 2021 na voljo, se osredotočamo na certifikate iz izpita IBCLC septembra 2021 in ponovnega certificiranja s strani CERP. Še naprej bomo objavljali posodobitve o statusu teh potrdil v IBLCE centru z viri COVID-19.

Zavedamo se, da so certifikati pomembni za vas kot IBCLC, in IBLCE si pridno prizadeva, da bi jih zagotovil kot priznanje za vaše dosežke v skladu s spremenjenimi zdravstvenimi protokoli.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri