Ažuriranje od 18. veljače 2022.: ažuriranje rasporeda ispita za ožujak/travanj 2022.

(Update as of February 18, 2022: March/April 2022 Examination Scheduling Update — Croatian)

Do danas je 76% kandidata koji su dobili ovlaštenje uspješno zakazalo svoj ispit. Napredak rasporeda možete pratiti na Nadzornoj ploči kandidata za IBCLC ispit za ožujak/travanj 2022.

Ako ste primili svoju e-poruku s ovlaštenjem za ispit, ali još niste zakazali termin za ispit, preporučujemo vam da pregledate svoju e-poštu s ovlaštenjem za ispit i pokušate zakazati ispit što je prije moguće.

Ako još niste primili svoju e-poštu s ovlaštenjem za ispitivanje, imajte na umu da radimo na tome da je pošaljemo svima do kraja veljače kako bi svi mogli zakazati termin. Ako niste dobili svoju autorizaciju do kraja veljače, obratite se na lokaciju IBLCE koja vam služi.

Dok se pripremate za ispit, zabilježite nekoliko važnih nadolazećih rokova:

Zatražite otkazivanje radi djelomičnog ili potpunog povrata novca zbog izvanrednih okolnosti do 25. veljače 2022.
Saznajte više o svojim opcijama u 2022. ovdje.

Pošaljite sve potrebne zahtjeve za promjenu imena do 11. ožujka 2022.
Vaše ime u evidenciji IBLCE-a i ime na dva obrasca osobne iskaznice koja predočite na dan ispita moraju se podudarati. Ako trebate promijeniti svoje ime u evidenciji IBLCE-a kako bi odgovaralo vašim ID-ovima, kontaktirajte lokaciju IBLCE-a koja vam služi do roka .

Ako imate pitanje specifično za vašu situaciju, naša korisnička služba je tu za vas. Obratite se IBLCE lokaciju koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19