Update vanaf 18 februari 2022: update examenrooster maart/april 2022

(Update as of February 18, 2022: March/April 2022 Examination Scheduling Update — Dutch)

Tot op heden heeft 76% van de kandidaten die hun autorisatie hebben gekregen, hun examenafspraak met succes ingepland. U kunt de voortgang van de planning volgen op het dashboard voor IBCLC-examenkandidaat van maart/april 2022.

Als je je e-mail voor examenautorisatie hebt ontvangen, maar je examenafspraak nog niet hebt ingepland, raden we je aan om je e-mail voor examenautorisatie te lezen en te proberen je examen zo snel mogelijk in te plannen.

Als je je e-mail voor examenautorisatie nog niet hebt ontvangen, weet dan dat we eraan werken om het eind februari naar iedereen te sturen, zodat iedereen een afspraak kan maken. Als u uw autorisatie eind februari nog niet heeft ontvangen, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

Als je je op je examen voorbereidt, houd dan rekening met een paar belangrijke aankomende deadlines:

Vraag vóór 25 februari 2022 een annulering aan voor een gedeeltelijke of volledige terugbetaling vanwege buitengewone omstandigheden.
Lees hier meer over uw opties in 2022.

Dien eventuele noodzakelijke naamswijzigingsverzoeken in vóór 11 maart 2022.
Uw naam in het dossier van de IBLCE en de naam op de twee identiteitsbewijzen die u op de examendag overlegt, moeten overeenkomen. Als u uw naam bij de IBLCE moet wijzigen zodat deze overeenkomt met uw ID’s, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is voor de deadline .

Als je een vraag hebt die specifiek is voor jouw situatie, staat onze klantenservice voor je klaar. Neem contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Terug naar de COVID-19-bronnenpagina