Posodobitev z dne 18. februarja 2022: posodobitev razporeda izpitov za marec/april 2022

(Update as of February 18, 2022: March/April 2022 Examination Scheduling Update — Slovenian)

Do danes je 76 % kandidatov, ki so prejeli pooblastilo, uspešno razpisalo izpit. Napredek razporejanja lahko spremljate na Nadzorni plošči kandidatov za izpit IBCLC za marec/april 2022.

Če ste prejeli e-poštno sporočilo za pooblastilo za izpit, vendar še niste načrtovali termina za izpit, vam priporočamo, da pregledate svoje e-poštno sporočilo za pooblastilo za izpit in poskusite čim prej načrtovati izpit.

Če še niste prejeli svojega e-poštnega sporočila z dovoljenjem za izpit, vedite, da si ga prizadevamo poslati vsem do konca februarja, da se lahko vsi dogovorijo za sestanek. Če pooblastila ne prejmete do konca februarja, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

Ko se pripravljate na izpit, upoštevajte nekaj pomembnih prihajajočih rokov:

Zahtevajte preklic za delno ali celotno vračilo kupnine zaradi izrednih okoliščin do 25. februarja 2022.
Več o svojih možnostih v letu 2022 preberite tukaj.

Pošljite vse potrebne zahteve za spremembo imena do 11. marca 2022.
Vaše ime v evidenci pri IBLCE in ime na obeh obrazcih osebnih izkazov, ki ju predložite na dan izpita, se morata ujemati. Če morate spremeniti svoje ime v evidenci pri IBLCE, da bo ustrezalo vašim ID-jem, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam bo služila do roka .

Če imate vprašanje, ki je specifično za vašo situacijo, je naša služba za stranke tukaj za vas. Obrnite se na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri