Ažuriranje od 16. travnja 2021: Ažuriranje IBCLC umirovljenog i neaktivnog statusa 2021. za IBCLC koji ne planiraju ponovnu certifikaciju.

(Update as of April 16, 2021: Update on IBCLC Retired and Inactive Status in 2021 for IBCLCs who do not plan to recertify. – Croatian)

IBLCE je na našoj web stranici i na informativnim sastancima početkom lipnja 2019. objavio da 2021. uvodi dvije nove mogućnosti za IBCLC-ove koji ne planiraju ponovnu certifikaciju kada istekne njihova certifikacija: IBCLC umirovljeni status i neaktivan status.

Kao i mnoge druge organizacije, na rad IBLCE-a utjecala je pandemija, pa stoga ažuriramo vremenski raspored provedbe za IBCLC umirovljeni status i neaktivni status.

IBCLC umirovljeni status provest će se ove godine, a uskoro ćemo podijeliti više informacija o tom statusu.

Provedba neaktivnog statusa pomiče se na 2022. godinu, a više detalja dolazi kasnije ove godine. 2021. godine IBLCE još uvijek ima prestali status, u kojem možete polagati ispit bez ispunjavanja početnih kriterija za prihvat kandidata u roku od godine nakon isteka certifikata. Saznajte više o proteklom statusu u Vodiču za potvrdu (stranica 21).

Dijelit ćemo nove podatke čim postanu dostupni. Nastavite provjeravati najnovije vijesti u Resursnom centru COVID-19.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020