Opdatering fra 16. april 2021: Opdatering af IBCLC Afgået-status og Inaktiv-status i 2021 for IBCLC’er, der ikke planlægger at gencertificere.

(Update as of April 16, 2021: Update on IBCLC Retired and Inactive Status in 2021 for IBCLCs who do not plan to recertify. – Danish)

IBLCE annoncerede på vores hjemmeside og i briefinger, der begyndte i juni 2019, at de introducerer to nye muligheder i 2021 for IBCLC’er, der ikke planlægger at bekræfte, når deres certificering udløber: IBCLC Afgået-status og Inaktiv-status.

Som mange andre organisationer blev IBLCE’s operationer påvirket af pandemien, og derfor opdaterer vi implementeringstidslinjen for IBCLC Afgået-status og Inaktiv-status.

IBCLC Afgået-status vil blive implementeret i år, og vi deler snart flere oplysninger om denne status.

Implementeringen af ​​inaktiv status flyttes til 2022, hvor flere detaljer kommer senere på året. I 2021 har IBLCE stadig den bortfaldne status, hvor du kan aflægge eksamen uden at opfylde de oprindelige kandidatberettigelseskriterier inden for året efter din certificering udløber. Lær mere om bortfaldet status i gencertificeringsvejledningen (side 23).

Vi deler nye oplysninger, når de bliver tilgængelige. Fortsæt med at tjekke for de seneste nyheder om COVID-19 Resource Center.

← IBLCE 2020 COVID-19 ressourcecenter