Ažuriranje od 22. travnja 2022.: Prijave su sada otvorene za IBCLC ispit u rujnu 2022. i za ponovnu certifikaciju od strane CERP-a

(Update as of April 22, 2022: Applications are now open for the September 2022 IBCLC examination and for Recertification by CERPs — Croatian)

Prijave su sada otvorene na svim jezicima na web stranici IBLCE!

Prijave za IBCLC ispit u rujnu 2022.

Rok za prijavu: 1. lipnja 2022
Ispitni rok: 14. – 23. rujna 2022
Prijavite se ovdje!

Ispit u rujnu 2022. nudi se diljem svijeta na svim IBLCE jezicima.

IBLCE će ponovno ponuditi administraciju ispita za IBCLC u rujnu 2022. putem Live Remote Proctoring (LRP) na engleskom, koji je trenutno jedini jezik koji nudi IBLCE-ov dobavljač testiranja treće strane. Saznajte više o opcijama koje su vam dostupne ovdje.

Možete se prijaviti za IBCLC ispit u rujnu 2022. od sada do 1. lipnja 2022..

Aplikacije su dostupne u IBLCE-ovom online sustavu upravljanja vjerodajnicama na engleskom, njemačkom i španjolskom ovdje. Prijave putem online obrasca mogu se pronaći na svim drugim jezicima na vašoj jezičnoj stranici.

Prijave za recertifikaciju od strane CERP-a uz samoocjenjivanje kontinuiranog obrazovanja (CE)

CE samoprocjena trenutačno je dostupna IBCLC-ima zbog ponovnog certificiranja 2022. ovdje.

Prijave za ponovno certificiranje od strane CERP-a, nakon završetka CE samoprocjene, sada su otvorene!

Rok za prijavu: 30. rujna 2022
Prijavite se ovdje.

Počevši od IBCLC-a koji će se ponovno certificirati 2022., IBCLC-i više nisu obvezni ponovno certificirati ispit svakih deset godina.

IBCLC-i su dužni položiti CE samoocjenjivanje kako bi identificirali svoje kompetencije na temelju trenutačnog Detaljnog pregleda sadržaja IBCLC-a. Koristeći personalizirani plan profesionalnog razvoja koji je generiran CE samoprocjenom, IBCLC tada moraju ispuniti 75 CERP-ova. Saznajte više ovdje.

Možete se prijaviti u IBLCE-ov online sustav upravljanja vjerodajnicama na engleskom, njemačkom i španjolskom ovdje. Prijave putem online obrasca mogu se pronaći na svim drugim jezicima na vašoj jezičnoj stranici.

Ako imate pitanja o svojoj konkretnoj situaciji, kontaktirajte lokaciju IBLCE koja vam služi.

← Povratak na stranicu resursa COVID-19