Update per 30 april 2021: september 2021 IBCLC-examendashboard voor kandidaten nu beschikbaar!

(Update as of April 30, 2021: September 2021 IBCLC Examination Candidate Dashboard Now Available! — Dutch)

Het dashboard voor examenskandidaten van september 2021 is gemaakt als een handig hulpmiddel voor u en is nu beschikbaar! Net als het dashboard voor de examenadministratie van april / mei 2021, is het september-dashboard een hulpmiddel om IBCLC-examenkandidaten te helpen bijhouden waar u zich in het proces bevindt – van de aanvraag tot het ontvangen van uw resultaten!

In de loop van het jaar zal IBLCE nuttige informatie blijven toevoegen, waaronder belangrijke datums en een voortgangsregistratie voor het plannen. Initiële kandidaten kunnen zien hoe dicht ze mogelijk in de buurt zijn van het verdienen van hun IBCLC! Bovendien kunnen degenen die door middel van onderzoek opnieuw worden gecertificeerd, ook volgen waar ze zich in het proces bevinden.

Het Examination Candidate Dashboard van september 2021 is beschikbaar in alle IBCLC-examentalen! Vind het hier in uw taal:

繁体中文Deutsch日本語
Hrvatskiελληνικά한국어
DanskMagyarPolski
NederlandsBahasa IndonesiaPortuguês
EnglishItalianoSlovenščina
FrançaisEspañol

U kunt het examendashboard ook rechtstreeks openen vanuit het COVID-19 Resource Center. Het Dashboard wordt samen met het COVID-19 Resource Center regelmatig bijgewerkt. Als je vragen hebt over het IBCLC-onderzoeksproces, bekijk dan deze bronnen!

← Terug naar de COVID-19-bronpagina