Update vanaf 14 mei 2021: meer informatie over het testcentrum en het “pop-upsite” -testnetwerk voor het IBCLC-onderzoek van september 2021

(Update as of May 14, 2021: Learn More about the Test Centre and “Pop-up Site” Testing Network for the September 2021 IBCLC Examination — Dutch)

Via de testleverancier van IBLCE hebben IBCLC-examenkandidaten toegang tot meer dan 500 testcentra in 88 landen, een van de grootste wereldwijde testnetwerken. Als u de locaties van testcentra wilt zien, gaat u naar de Prometric-website om te zoeken naar uw voorkeurslocatie voor het IBCLC-examen van september 2021.

Voor die regionale of geografische gebieden waar er geen testcentrum is of waar de capaciteit van het testcentrum beperkt is, afhankelijk van het IBCLC-kandidaatvolume, werkt IBLCE om “Pop-up Sites” te faciliteren. IBLCE heeft een nieuwe pagina waar u een actuele lijst van aangevraagde Pop-up Sites voor de examenadministratie van september 2021 kunt vinden die regelmatig zal worden bijgewerkt. Lees hier meer.

Als u vragen heeft over uw specifieke situatie, neem dan contact op met de IBLCE-locatie die u van dienst is.

← Informatiecentrum voor COVID-19