Frissítés 2021. május 14-én: Tudjon meg többet a Test Centerről és a „Pop-up Site” tesztelő hálózatról a 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgálathoz

(Update as of May 14, 2021: Learn More about the Test Centre and “Pop-up Site” Testing Network for the September 2021 IBCLC Examination — Hungarian)

Az IBLCE tesztelő cégén keresztül az IBCLC vizsgajelöltek 88 ország több mint 500 tesztközpontjához férhetnek hozzá, amely az egyik legnagyobb globális teszthálózat. A tesztközpontok helyének megtekintéséhez látogasson el a Prometric webhelyére, és keresse meg a 2021. szeptemberi IBCLC-vizsga szempontjából kívánt helyet.

Azokon a regionális vagy földrajzi területeken, ahol nincs tesztközpont vagy korlátozott a tesztközpont kapacitása, az IBCLC jelölt mennyiségétől függően, az IBLCE a „Pop-up Sites” megkönnyítésén dolgozik. Az IBLCE új oldallal rendelkezik, ahol megtalálhatja a 2021. szeptemberi vizsgaadminisztrációhoz szükséges kért felugró helyek aktuális listáját, amelyet rendszeresen frissítenek. További információ itt.

Ha kérdései vannak a konkrét helyzetével kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE helyével, amely Önt kiszolgálja.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra