Posodobitev od 2. maja 2022: IBLCE še naprej zahteva nošenje mask s strani preiskovancev med opravljanjem izpita IBCLC v centrih za testiranje

(Update as of May 2, 2022: IBLCE is continuing to require the wearing of masks by examinees while taking the IBCLC examination at testing centres — Slovenian)

Kot zdravstvena organizacija, ki je posvečena globalnemu javnemu zdravju in deluje z ranljivo populacijo, ki je v mnogih primerih ni mogoče cepiti, IBLCE še naprej zahteva nošenje mask s strani preiskovancev med opravljanjem izpita IBCLC v centrih za testiranje.

September 2022 Kandidati za izpit IBCLC morajo ves čas v centru za testiranje nositi maske ali pokrivala za obraz. Poleg tega se pričakuje, da bo to skladno z vsemi drugimi nacionalnimi, zveznimi, državnimi ali lokalnimi zdravstvenimi in varnostnimi zahtevami, ki so veljale v času testiranja.

Pred pregledom si oglejte te informacije, ki jih je zagotovila Svetovna zdravstvena organizacija o priporočenih previdnostnih ukrepih za COVID-19: https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-covid-19-masks

IBLCE razume in priznava, da se posamezne situacije razlikujejo; vendar z začetkom leta 2022 obvezni ponovni izpit vsakih 10 let ni več pogoj in IBCLC se lahko ponovno certificirajo tako, da opravijo samooceno (na voljo v vseh jezikih) in pridobijo zahtevane CERP. Zato je možnost opravljanja certifikacijskega izpita IBCLC stvar izbire posameznika.

IBLCE verjame, da je nadaljnje nošenje mask koristno za javno zdravje in varnost naših deležnikov, vključno s prebivalstvom, ki jim IBCLC nudijo oskrbo. Če potrebujete namestitev v zvezi s tem pravilnikom iz razlogov, ki temeljijo na veri, invalidnosti ali drugih razlogih, zaščitenih z zveznimi, državnimi ali lokalnimi zakoni, se obrnite na regija, ki vam služi.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri