Frissítés 2021. május 7-től: 2021. szeptemberi IBCLC-vizsgára jelentkezők következő lépései

(Update as of May 7, 2021: Next Steps for September 2021 IBCLC Examination Candidates — Hungarian)

Ha jelentkeztél a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgálatra, köszönöm a szakmai bizonyítékokon alapuló laktációs ellátás iránti elkötelezettségedet!

Miután elküldte jelentkezését, elgondolkodhat azon, hogy mi következik. Kérjük, olvassa el alább, hogy többet megtudjon a folyamatról – és rendszeresen ellenőrizze a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgajelölt műszerfalát, hogy nyomon kövesse, hol tartunk ebben a folyamatban.

Jelenleg az IBLCE dolgozik a pályázatok felülvizsgálatán. Figyelembe véve a több ezer jelöltet évente, a jelentkezési határidő lejárta után 1-2 hónapba telhet, amíg az IBLCE az összes pályázatot megvizsgálja. Ellenőrizheti online fiókját, és megtudhatja az alkalmazás állapotát.

Még nem lehet ütemezni a szeptemberi IBCLC vizsgálatát. Az IBLCE júliusban megkezdi a vizsgaengedély e-mailek küldését a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára. Miután megkapta a meghatalmazási e-mailt, ütemezheti a vizsgát a kibővített vizsgaablakra: 2021. szeptember 8–24.

Rendszeresen ellenőrizze a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgajelölt műszerfalát, hogy többet tudjon meg!

Ha még nem jelentkeztél a szeptemberi vizsgára, akkor erre még van idő! Jelentkezés a vizsgára 2021. május 28-ig tart. Jelentkezés itt.

Ha a saját helyzetével kapcsolatos kérdése van, vegye fel a kapcsolatot az IBLCE helyével, amely kiszolgálja Önt.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra