UPDATE van 12 juni 2020: Controleer de status van uw aanvraag

Hartelijk dank dat u zich onlangs hebt aangemeld om deel te nemen aan het examen van september 2020 of als u hercertificering hebt verzocht door middel van CERP-studiepunten!  

Mogelijk zult u de antwoorden op uw vragen over de status van uw aanvraag kunnen vinden door in te loggen bij het nieuwe online accreditatie managementsysteem van de IBLCE. Volg de onderstaande instructies op om toegang te krijgen tot deze informatiebron. 

De IBLCE begint vanaf half juni e-mails te verzenden naar kandidaten die zijn geaccepteerd voor het examen van september 2020 en dat gaat door zolang meer kandidaten worden geaccepteerd. Zorg ervoor dat het e-mailadres dat de IBLCE van u heeft, correct is. Ook de instructies voor het bijwerken van uw e-mailadres kunt u onderstaand vinden. 


Hoe kan ik de status van mijn aanvraag voor het examen van september 2020 controleren? 

U kunt de status van uw aanvraag bekijken door in te loggen bij het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE

Als uw aanvraag nog niet bevestigd is, ziet u een melding met aanvullende informatie op uw startpagina. Wacht totdat u een e-mail van een medewerker van de IBLCE ontvangt. Aanvullende informatie of documentatie kan vereist zijn. 

Als u na het aanmelden geen melding ziet, dan kunt u de status van uw aanvraag controleren door te klikken op “Apply for an Exam” (Examen aanvragen) in de zijbalk (hier afgebeeld).

Als de status van uw aanvraag “pending results” (in afwachting van resultaten]) of “confirmed” (bevestigd) is, hoeft u verder vooralsnog niets te doen; de IBLCE stuurt u in juli per e-mail informatie over het plannen van uw examenafspraak.


Hoe kan ik een kwitantie van mijn betaling bekijken/afdrukken? 

U hebt toegang tot uw kwitantie door in te loggen bij het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE.

Als u zich hebt aangemeld, ga dan naar “My Purchases” (Mijn aankopen). Zoek de betaling waarvoor u de kwitantie wilt zien en klik of “View” (Bekijken) naast die betaling. U kunt vanaf dat scherm ook een kopie afdrukken. 


Hoe kan ik het e-mailadres dat met mijn IBLCE-account verbonden is, bijwerken? 

Voor het bijwerken van uw e-mailadres, logt u in bij het online accreditatie managementsysteem van de IBLCE met het e-mailadres dat u bij de IBLCE hebt geregistreerd. 

Nadat u hebt ingelogd, ziet u uw e-mailadres in de rechterbovenhoek. Klik hierop voor een vervolgkeuzelijst. Selecteer “Profile” (Profiel) en daarna “Update Profile” (Profiel bijwerken). Vervolgens kunt u uw e-mailadres wijzigen in het adres dat het meest geschikt is om e-mail van de IBLCE te ontvangen. 

Maak geen nieuw account aan als u er al een hebt! Als u uw wachtwoord opnieuw moet instellen, kunt u hier zien hoe u dit moet doen. 


* Let op: Als u zich hebt aangemeld in een andere taal dan Engels, Spaans of Duits, kan er enige vertraging optreden tussen het moment dat u uw aanvraag indient en het moment waarop deze wordt weergegeven in het online accreditatie managementsysteem. Hartelijk dank voor uw geduld! 

Als u problemen hebt met de hierboven vermelde stappen, kunt u contact opnemen met de IBLCE-vestiging in uw regio

Informatiecentrum voor COVID-19