OBVESTILO 12. 6. 2020 Preverite stanje svoje vloge

Zahvaljujemo se vam, če ste se pred nedavnim prijavili na izpit v septembru 2020 ali za recertifikacijo s točkami CERP!

Stanje svoje vloge lahko preverite s prijavo v novi spletni sistem za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE. Dostop je opisan v spodnjih navodilih.

IBLCE je začel sredi junija pošiljati potrditvena elektronska sporočila kandidatom, ki so sprejeti na izpit v septembru 2020, in bo ob sprejemanju nadaljnjih kandidatov še naprej vsak teden pošiljal potrditve. Preverite, ali je vaš e-poštni naslov v bazi IBLCE pravilen. Spodaj so tudi navodila za posodobitev e-poštnega naslova.


Kako lahko preverim stanje svoje vloge za izpit v septembru 2020?

Stanje prijave lahko vidite, če se prijavite v svoj račun v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE.

Če vaša vloga še ni potrjena, boste na svoji domači strani videli obvestilo z dodatnimi informacijami. Počakajte, da vam osebje IBLCE pošlje elektronsko sporočilo. Morda bodo potrebne dodatne informacije ali dokumentacija.

Če ob prijavi ne vidite obvestila, lahko preverite stanje svoje vloge s klikom gumba »Apply for an Exam« (prijava na izpit), ki je v stranski vrstici (na sliki).

Če je stanje vaše vloge »pending results« (čakanje na rezultate) ali »confirmed« (potrjeno), vam ni treba storiti ničesar; IBLCE vam bo julija poslal informacije v zvezi z načrtovanjem izpitnega termina.


Kako lahko vidim/natisnem potrdilo o plačilu?

Do potrdila lahko dostopate, če se prijavite v svoj račun v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE.

Po prijavi odprite zavihek »My Purchases« (moji nakupi). Poiščite plačilo, za katero si želite ogledati potrdilo, in ob plačilu kliknite »View« (poglej). V tem zaslonu lahko tudi natisnete izvod potrdila.


Kako lahko posodobim e-poštni naslov, ki je povezan z mojim računom IBLCE?

Če želite svoj e-poštni naslov posodobiti, se v novi spletni sistem za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE prijavite z e-poštnim naslovom, s katerim ste se prijavili pri IBLCE.

Ko ste prijavljeni, lahko vidite svoj e-poštni naslov v zgornjem desnem kotu. Kliknite sem za spustni seznam. Izberite »Profile« (profil) in nato »Update Profile« (posodobi profil). Nato lahko za e-poštni naslov nastavite kateri koli naslov, na katerega želite prejemati elektronska sporočila IBLCE.

Če že imate račun, ne odpirajte novega! Če potrebujete novo geslo, lahko tukaj preverite, kako lahko ponastavite geslo.


* Pomembno obvestilo: če se niste prijavili v angleščini, španščini ali nemščini, se lahko vloga po oddaji v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov pojavi z zamikom. Hvala za potrpežljivost!

Če se pri katerem od omenjenih korakov pojavijo težave, se obrnite na pisarni IBLCE v vaši regiji.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020