Posodobitev od 8. junija 2021: Časovni načrt za razpored izpita IBCLC septembra 2021

(Update as of June 8, 2021: Timeline for Scheduling your September 2021 IBCLC Examination — Slovenian)

Prijave za izpit IBCLC septembra 2021 so se zaključile 4. junija 2021. IBLCE prejme na tisoče prijav v 17 jezikih, zato je potreben čas za njihov pregled in odobritev.

Odgovore na vprašanja o stanju prijave boste morda lahko našli tako, da se prijavite v novi spletni sistem za upravljanje poverilnic IBLCE. Za dostop do tega vira sledite spodnjim navodilom.

IBLCE bo začel pošiljati e-poštna sporočila o odobritvi izpitov julija in nadaljeval pošiljanje pooblastil do avgusta. E-poštno sporočilo za pooblastilo bo vsebovalo pomembne informacije za razpored pregleda. Preden prejmete to sporočilo, ne poskušajte določiti termina za pregled.

Stanje prijave lahko vidite, če se prijavite v svoj račun v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE.

Če vaša vloga še ni potrjena, boste na svoji domači strani videli obvestilo z dodatnimi informacijami. Počakajte, da vam osebje IBLCE pošlje elektronsko sporočilo. Morda bodo potrebne dodatne informacije ali dokumentacija.

Če ob prijavi ne vidite obvestila, lahko preverite stanje svoje vloge s klikom gumba »Apply for an Exam« (prijava na izpit), ki je v stranski vrstici (na sliki).

Če je stanje vaše vloge »pending results« (čakanje na rezultate) ali »confirmed« (potrjeno), vam ni treba storiti ničesar; IBLCE vam bo julija ali avgusta po elektronski pošti poslal informacije o razporedu sestanka za izpit.

Do potrdila lahko dostopate, če se prijavite v svoj račun v spletnem sistemu za upravljanje strokovnih nazivov IBLCE.

Po prijavi odprite zavihek »My Purchases« (moji nakupi). Poiščite plačilo, za katero si želite ogledati potrdilo, in ob plačilu kliknite »View« (poglej). V tem zaslonu lahko tudi natisnete izvod potrdila.

*Opomba: Če ste se prijavili v jeziku, ki ni angleščina, španščina ali nemščina, lahko med oddajo prijave in njenim pojavljanjem v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic pride do določenih zamud. Hvala za vaše potrpljenje!

Več o uporabi spletnega sistema za upravljanje poverilnic IBLCE najdete tukaj.

Če imate kakršna koli vprašanja glede katerega koli od zgornjih korakov ali glede vaše posebne situacije, se obrnite na lokacijo IBLCE, ki vam služi.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020