Posodobitev od 15. julija 2022: Naslednji koraki za kandidate za izpit IBCLC septembra 2022

Če ste se prijavili za opravljanje izpita IBCLC septembra 2022, se vam zahvaljujemo za vašo predanost profesionalni negi dojenja!

Ko oddate prijavo, se morda sprašujete, kaj sledi. Preberite spodaj, če želite izvedeti več o postopku – in občasno preverite nadzorno ploščo kandidatov za izpit IBCLC septembra 2022, da spremljate, kje smo. v tem procesu.

Trenutno IBLCE pregleduje prijave. Letos smo prejeli več kot 4000 prijav in traja 1-2 meseca po prijavnem roku, da IBLCE pregleda vse prijave. Če želite izvedeti stanje svoje prijave, lahko preverite svoj spletni račun.

* Prosimo, upoštevajte: če ste se prijavili v jeziku, ki ni angleščina, španščina ali nemščina, lahko mine nekaj časa med oddajo prijave in njenim prikazom v spletnem sistemu za upravljanje poverilnic. Hvala za vašo potrpežljivost!

Vašega pregleda IBCLC septembra 2022 še ni mogoče načrtovati. IBLCE predvideva, da bo ta mesec začela pošiljati e-poštna sporočila o odobritvi pregleda za pregled IBCLC septembra 2022, začenši s kandidati, odobrenimi za prekinitev dojenja/dojenja. Ko prejmete avtorizacijsko e-pošto, lahko načrtujete izpit za izpitni rok: 14.–23. september 2022.

Če želite izvedeti več, redno preverjajte nadzorno ploščo kandidatov za izpit IBCLC septembra 2022!

Do takrat boste morda želeli uporabiti Prometricovo orodje za lokacijo testnega centra za ogled informacij o obstoječih testnih centrih. Vnesete lahko želeno lokacijo in obseg izpitnih datumov, navedenih zgoraj.

Zavedajte se, da niti IBLCE niti Prometric ne moreta zagotoviti razpoložljivosti terminov na vaši želeni lokaciji. Prikazane lokacije se prav tako lahko spremenijo, zato vam priporočamo, da preverite znova, ko se dogovorite za pregled. Poleg tega je zelo pomembno, da pregledate ta seznam centrov za testiranje, ki imajo posebne zahteve v zvezi s COVID-19.

Če imate vprašanje, specifično za vašo situacijo, se lahko obrnete na lokacijo IBLCE, ki vam nudi pomoč.

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri