POSODOBITEV od 26. julija 2021: posodobitev potrdil

(UPDATE as of July 26, 2021: Certificates Update — Slovenian)

Čestitamo novim IBCLC in tistim, ki so se znova certificirali! Po zamudah, povezanih s logistiko zagotavljanja poštnih potrdil med pandemijo, potekajo priprave za prvo pošiljanje potrdil in osebnih izkaznic kandidatom, ki so bili certificirani ali ponovno certificirani v 2020. Opravičujemo se za zamudo zaradi teh izrednih okoliščin.

IBLCE se pripravlja na pošiljanje potrdil 2020 konec avgusta .

April / maj 2021 Kandidati za izpit IBCLC so 23. julija 2021 prejeli e-poštno sporočilo z navodili za dostop do svojih točk v njihovem spletnem sistemu za upravljanje poverilnic. Potrdila iz aprila / maja 2021 bodo poslana v prihodnjih mesecih po zaključku pošiljanja certifikatov 2020. Zahvaljujemo se vam za potrpljenje, vemo, da ste zelo ponosni na svoj izjemen dosežek in si prizadevno prizadevamo za razširjanje potrdil po vrstnem redu, v katerem so bili zasluženi.

Medtem ko priprava na potrdila še poteka, IBLCE ponuja številne možnosti preverjanja potrdil. Kot smo že storili za IBCLC leta 2020, bodo te možnosti na voljo novim in ponovno certificiranim IBCLC leta 2021.

Kot opomnik so naslednje možnosti preverjanja certificiranja:

  1. Prijava v svoj spletni račun v sistemu za upravljanje poverilnic in po teh korakih poiščite svoj status certificiranja.
  2. Pošiljanje Zahteve za preverjanje potrditve na lokacijo IBLCE, ki vam služi. Zahtevo boste morali oddati v imenu svojega delodajalca ali kdor koli drug zahteva preverjanje.
  3. Preverjanje IBLCE spletni register za preverjanje statusa certifikata IBCLC. Register bo posodobljen z rezultati izpita aprila / maja 2021 do konca avgusta ali v začetku septembra.
  4. Kontaktiranje vašega Lokacija IBLCE za pismo, ki potrjuje vaš status potrjevanja IBCLC in ga lahko posredujete tretjim osebam.

Če imate kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na vaš položaj, se obrnite na lokacijo IBLCE , ki vam ustreza.

Čestitamo za vaš dosežek!

← Nazaj na COVID-19 Stran z viri