AŽURIRANO od 30. srpnja 2021 .: ažuriranje zakazivanja ispita za rujan 2021

(UPDATE as of July 30, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Croatian)

Zakazivanje za neke kandidate za IBCLC ispit u rujnu 2021. počelo je. IBLCE nastavlja slati e -poštu za autorizaciju ispita redovito tijekom srpnja i kolovoza ostatku odobrenih kandidata u rujnu.

Kao globalna organizacija koja ove godine opslužuje preko 5000 ispitanika na 17 jezika, IBLCE obično šalje ove e -poruke kandidatima u razdoblju od nekoliko tjedana, a ove je godine proces isti. Hvala vam što ste primijetili da ne možete zakazati termin za pregled prije nego što primite ovu poruku, jer dobavljač testiranja neće moći zakazati vaš termin bez ovih podataka.

Do danas je 67% kandidata koji su dobili ovlaštenje uspješno zakazali termin za polaganje ispita. Napredak zakazivanja možete pratiti na rujnu 2021. nadzornoj ploči kandidata za ispite IBCLC .

Nisu sva mjesta testiranja otvorena za zakazivanje. Ako vas opslužuje “skočna web-lokacija”, možete saznati više o njenom statusu zakazivanja ovdje . Nećete dobiti autorizaciju sve dok vaša web stranica ne bude otvorena za zakazivanje.

Ako još niste primili svoju e -poštu za autorizaciju ispita, znajte da je radimo na tome da je pošaljemo svima kako bi svi mogli zakazati termin.

Ako imate pitanja o zakazivanju ili pregledu, Centar resursa za COVID-19 mjesto za odlazak! Preporučujemo da prvo provjerite tamo-posebno stranicu s čestim pitanjima o COVID-19 da vidite je li na vaše pitanje već odgovoreno.

Ako imate pitanje koje je vrlo specifično za vašu situaciju, naša služba za korisnike je tu za vas. Obratite se IBLCE lokaciji koja vam služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020