FRISSÍTÉS 2021. július 30 -tól: 2021. szeptemberi vizsgaütemezés frissítése

(UPDATE as of July 30, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Hungarian)

Az ütemezés elkezdődött egyes jelentkezők számára a 2021. szeptemberi IBCLC vizsgára. Az IBLCE július és augusztus folyamán továbbra is rendszeresen küld vizsgafelhatalmazási e -maileket a jóváhagyott szeptemberi jelentkezők többi részére.

Mint egy globális szervezet, amely idén több mint 5000 vizsgajelöltet szolgál ki 17 nyelven, az IBLCE jellemzően néhány hét alatt küldi el ezeket az e -maileket a jelentkezőknek, és idén ez a folyamat ugyanaz. Köszönjük, hogy megjegyezte, hogy nem tudja ütemezni a vizsgaidőszakot ezen értesítés kézhezvétele előtt, mivel a tesztelő szállító nem tudja ütemezni a találkozót ezen információk nélkül.

A mai napig az engedélyt megkapó jelöltek 67% -a sikeresen ütemezte a vizsgaidőszakot. Az ütemezés előrehaladását a 2021. szeptember 20-i IBCLC vizsgajelölt irányítópulton követheti nyomon.

Nem minden tesztelési hely nyitott ütemezésre. Ha egy „Felugró webhely” szolgáltatja Önt, az ütemezési állapotáról itt tájékozódhat. Addig nem kap engedélyt, amíg a webhely nyitva van az ütemezéshez.

Ha még nem kapta meg a vizsgafelhatalmazási e -mailt, kérjük, vegye figyelembe, hogy azon dolgozunk, hogy elküldjük mindenkinek, hogy mindenki időpontot egyeztessen.

Ha kérdései vannak az ütemezéssel vagy a vizsgával kapcsolatban, a COVID-19 erőforrásközpont hely, ahová el lehet menni! Javasoljuk, hogy először ellenőrizze ott-különösen a COVID-19 GYIK oldalon , hogy megtudja, megválaszolták-e már a kérdését.

Ha kérdései vannak, amelyek nagyon specifikusak az Ön helyzetére, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Kérjük, forduljon az IBLCE-helyhez , amely kiszolgálja Önt.

← Vissza a COVID-19 erőforrás oldalra