Posodobi 30. julija 2021: posodobitev razporeda izpitov za september 2021

(UPDATE as of July 30, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Slovenian)

Nekateri kandidati so se začeli načrtovati za izpit IBCLC septembra 2021. IBLCE še naprej julija in avgusta julija in avgusta redno pošilja e -poštna sporočila o dovoljenju za izpit preostalim odobrenim kandidatom za september.

Kot globalna organizacija, ki letos streže več kot 5000 izpitnim kandidatom v 17 jezikih, IBLCE običajno pošlje ta e -poštna sporočila kandidatom v obdobju nekaj tednov, letos pa je postopek enak. Hvala, ker ste ugotovili, da ne morete načrtovati svojega pregleda pred prejemom tega sporočila, saj prodajalec testiranja ne bo mogel načrtovati vašega sestanka brez teh podatkov.

Do danes je 67% kandidatov, ki so prejeli pooblastilo, uspešno načrtovalo svoj izpit. Napredek pri načrtovanju lahko spremljate na septembru 2021 na nadzorni plošči kandidatov za izpite IBCLC .

Vse lokacije testiranja niso odprte za razpored. Če vas oskrbuje »pojavno spletno mesto«, lahko več o statusu razporeda izvedete tukaj . Pooblastila ne boste prejeli, dokler vaše spletno mesto ne bo odprto za načrtovanje.

Če še niste prejeli svojega e -poštnega dovoljenja za izpit, vas prosimo, da ga pošljemo vsem, da se lahko vsi dogovorijo za sestanek.

Če imate vprašanja o načrtovanju ali pregledu, je center za vire COVID-19 kraj za iti! Priporočamo, da najprej preverite tam-zlasti stran s pogostimi vprašanji glede COVID-19 , da preverite, ali je na vaše vprašanje že odgovorjeno.

Če imate vprašanje, ki je zelo specifično za vašo situacijo, je naša služba za stranke tu za vas. Obrnite se na lokacijo IBLCE , ki vam služi.

← Nazaj v informacijski center o covidu-19 2020