Ažurirano od 13. kolovoza 2021 .: ažuriranje zakazivanja ispita za rujan 2021

(Update as of August 13, 2021: September 2021 Examination Scheduling Update — Croatian)

U tijeku je zakazivanje većine kandidata za ispite IBCLC -a u rujnu 2021. godine. IBLCE nastavlja slati e -poštu za autorizaciju ispita tijekom kolovoza redovito ostatku odobrenih kandidata u rujnu.

Do danas je 81% kandidata koji su dobili ovlaštenje uspješno zakazalo termin za polaganje ispita. Napredak zakazivanja možete pratiti na rujnu 2021. nadzornoj ploči kandidata za ispite IBCLC .

Ako još niste primili svoju e -poštu za autorizaciju ispita, imajte na umu da radimo na tome da je pošaljemo svima kako bi svi mogli zakazati termin.Hvala vam što ste primijetili da ne možete zakazati termin za pregled prije nego što primite e -poruku za autorizaciju ispita, kao dobavljač testiranja neće moći zakazati vaš termin bez ovih podataka.

Dok se pripremate za ispit, imajte na umu nekoliko važnih nadolazećih rokova:

Pošaljite sve potrebne zahtjeve za promjenu imena do 27. kolovoza 2021.
Vaše ime u evidenciji s IBLCE -om i ime na dva oblika osobne iskaznice koje predstavite na dan ispita moraju se podudarati . Ako trebate promijeniti ime u evidenciji s IBLCE-om kako bi se podudarali s vašim ID-ovima, obratite se IBLCE lokaciji koji vam služi do roka.

Zatražite otkazivanje djelomičnog povrata ili potpunog povrata zbog izvanrednih okolnosti do 1. rujna 2021.
Saznajte više o svojim mogućnostima do 2021. ovdje .

Ako imate pitanje koje je specifično za vašu situaciju, naša služba za korisnike je tu za vas. Obratite se IBLCE lokaciji koja vam služi.

← IBLCE-ov resursni centar u pogledu bolesti COVID-19 za 2020