Frissítés 2021. augusztus 19 -től: Frissített ideiglenes útmutató a technológia használatáról az 1., 2. és 3. klinikai gyakorlat követelményeinek teljesítéséhez, 2022. szeptember 30 -ig meghosszabbítva

(Update from August 19, 2021: Updated Interim Guidance on the Use of Technology to Meet Pathways 1, 2, and 3 Clinical Practice Requirements Extended through September 30, 2022 — Hungarian)

A COVID-19 világjárvány folyamatos világméretű hatása miatt az IBLCE frissített ideiglenes útmutatója a technológia használatáról az 1., 2. és 3. klinikai gyakorlat követelményeinek való megfeleléshez , amelyet eredetileg 2020 áprilisában adtak ki és 2021. szeptember 30-ig érvényes, meghosszabbították 2022. szeptember 30-ig , a 2021. augusztus augusztus frissített ideiglenes útmutató a technológia használatáról az 1., 2. és 3. klinikai gyakorlat követelményeinek való megfeleléshez .

Az IBLCE egy referencialistát is hozzáadott, amely szakértői értékelésű cikkeket tartalmaz a technológia egészségügyi gyakorlatban való alkalmazásáról.

1., 2. és 3. útvonal: kezdeti jelöltek és felügyelők/mentorok:

  • A korábbi dokumentumokhoz hasonlóan ez a dokumentum sem változtatja meg az IBLCE meglévő klinikai gyakorlatra vonatkozó jogosultsági követelményeit, hanem egyszerűen tájékoztatást nyújt arról, hogy az IBLCE klinikai alkalmassági követelményei hogyan teljesíthetők a technológia használatával.
  • Kérjük, tekintse át az ideiglenes útmutatót a jelöltinformációs útmutatóval, az IBCLC minősítésre vonatkozó jogosultsági követelmények teljes megértéséhez.
  • A technológia használatával biztosított szoptatási tanácsadásnak összhangban kell lennie az IBLCE tanácsadó véleményével a Telehealth és IBCLC irányadó gyakorlati dokumentumokról.

Az IBLCE 2022-ben továbbra is figyelemmel kíséri a COVID-19 járványt, és további frissítéseket biztosít.

← Vissza a COVID-19 erőforrásoldalra